Skip to main content

Αταμάν: «Ενθουσιασμένος που θα δουλέψω στον Παναθηναϊκό» (vid)

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για την επισημοποίηση του «γάμου» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Εργκίν Αταμάν, όμως ο Τούρκος προπονητής έχει ξεκινήσει να μιλά ήδη σαν head coach του «τριφυλλιού», όπως φάνηκε και σε δηλώσεις του σε τουρκικό Μέσο.

Ο Αταμάν παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε στο πρόσφατο ραντεβού με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, ενώ μίλησε και για τον σχεδιασμό της νέας του ομάδας.

"Είναι συναρπαστικό για μένα το γεγονός πως θα εργαστώ σε ελληνική ομάδα για πρώτη φορά, για έναν από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης. Ίσως απλά μου χρειάζεται κάτι τέτοιο. Είμαι περήφανος τόσο για μένα όσο και για τη χώρα μου" ήταν το αρχικό σχόλιο του Αταμάν, για να προσθέσει:

"Συναντήθηκα με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Ήταν η πρώτη μας συνάντηση. Συμφωνήσαμε σε πολλά ζητήματα, αλλά αυτή την ώρα, είμαι ακόμη προπονητής της Αναντολού Εφές. Όταν τελειώσουν όλα (σ.σ.: οι αγώνες), θα καθίσουμε ξανά στο τραπέζι. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης".