Skip to main content

Συνάντηση των ανθρώπων των Ράπτορς με τον Σκαριόλο στην Μπολόνια

Η Βίρτους Μπολόνια δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για την post season της Euroleague, αυτό όμως δεν κόστισε καθόλου στον Σέρτζιο Σκαριόλο, το όνομα του οποίου ακούγεται έντονα, τόσο για την Ευρώπη, όσο και για το ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα, μετά το ραντεβού του Ιταλού προπονητή με την διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, ιταλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για συνάντηση του Σκαριόλο και με τους ιθύνοντες των Τορόντο Ράπτορς.

Όπως αναφέρει η «Corriere di Bologna», ο Σκαριόλο συναντήθηκε με τον πρόεδρο των Καναδών, Μασάι Ουτζίρι και τον GM της ομάδας Μπόμπι Γουέστερ, με τις δύο πλευρές να συζητούν το ενδεχόμενο συνεργασίας, μετά την απομάκρυνση του Νικ Νερς, με τον Ιταλό προπονητή να επιστρέφει στους Ράπτορς, στους οποίους βρέθηκε από το 2018-2021.

Όσον αφορά τους ανθρώπους της Βίρτους, εμφανίζονται αισιόδοξοι πως ο Σκαριόλο θα παραμείνει κάτοικος Μπολόνια και την νέα σεζόν.

"Ελπίζουμε να παραμείνουμε στην EuroLeague την επόμενη χρονιά. Η αγορά σχετίζεται με αυτό, αλλά εργαζόμαστε σαν έχουμε ήδη σίγουρη τη θέση μας. Όσο για τον Σκαριόλο, έχει συμβόλαιο (σσ. έως το 2024), οπότε θα είναι σίγουρα ο προπονητής μας", ήταν τα λόγια του CEO της Βίρτους, Λούκα Μπαράλντι, στο Sportando.