Skip to main content

Euroleague Final 4: Μουσική, χορός και shows στα ημίχρονα των αγώνων

Η Euroleague με ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι πολλά μουσικά και χορευτικά δρώμενα θα γίνουν στα ημίχρονα των αγώνων του Final 4 της Euroleague.

Πριν από τους αγώνες και στην διάρκεια του ημιχρόνου, οι θεατές του Final 4 της Euroleague στο Κάουνας δεν θα βαρεθούν, αφού θα απολαύσουν σπουδαία μουσικά και χορευτικά δρώμενα, στα οποία θα συμμετέχουμε γνωστοί καλλιτέχνες από την Λιθουανία όπως ο DJ Dynoro, αλλά και η βραβευμένη ομάδα χoρού V-Team.

Θα χρησιμοποιήσουν τεχνολογία αιχμής, συμπεριλαμβανομένων στοιχείων επαυξημένης πραγματικότητας και κινητικών σετ για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια ενός pregame show, θα ενθουσιάσουν ακόμη περισσότερο, τους οπαδούς του μπάσκετ από όλο τον κόσμο.

«Η επιλογή της συμμετοχής καλλιτεχνών από τη Λιθουανία, όπως ο DJ Dynoro και οι χορευτές της V-Team, είναι ο τρόπος της Euroleague Basketball να αποτίει φόρο τιμής στη διοργανώτρια πόλη του Κάουνας, η οποία αξίζει μια ιδιαίτερη θέση στις καρδιές και στο μυαλό των οπαδών από όλη την Ευρώπη. λόγω της παθιασμένης υποστήριξής του στο Final Four και της αφοσίωσής του στο μπάσκετ», δήλωσε ο Roser Queralto, Chief Business Officer της Euroleague Basketball.