Skip to main content

Μίροτιτς: «Υπάρχουν παίκτες που μερικές φορές δεν καταφέρνουν να φτάσουν μέχρι το τέλος του συμβολαίου τους»

Αινιγματικός εμφανίστηκε ο Νίκολα Μίροτιτς, αναφορικά με το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα, παρά το γεγονός πως δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αστέρας των Καταλανών:

"Είμαστε εδώ που είμαστε. Είναι μία δύσκολη στιγμή, αλλά η ζωή σε βάζει σε δύσκολες καταστάσεις και πρέπει να είσαι δυνατός. Το μέλλον μου δεν με ανησυχεί, ποτέ δεν με ανησυχεί. Προφανώς όταν τελειώσει η σεζόν, ο σύλλογος ξέρει ότι είμαι εκεί και θα μιλήσουμε για όσα πρέπει να συζητηθούν.

Έχω συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα για άλλα δύο χρόνια και θα ήθελα να το τελειώσω. Υπάρχουν όμως παίκτες, στο μπάσκετ και σε άλλα αθλήματα, που μερικές φορές δεν κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το τέλος του συμβολαίου τους.

Πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Απομένει ένας τίτλος. Δεν θέλουμε να επαναληφθεί ό,τι έγινε πέρσι (σσ. ηττήθηκαν από τη Ρεάλ στον ημιτελικό του Final Four και έχασαν τη Liga Endesa επίσης από τους Μαδριλένους). Πρέπει να κερδίσουμε γιατί το αξίζει το κλαμπ. Το σημαντικό είναι πάρουμε το πρωτάθλημα, να κλείσουμε τη σεζόν με θετικό πρόσημο και να δώσουμε χαρά στους οπαδούς. Ζω μέρα με τη μέρα, δεν ζω σκεπτόμενος τι θα κάνω σε δύο μήνες, του χρόνου ή αν θα επιστρέψω σε ένα Final Four. Δεν σκέφτομαι το μέλλον μου".