Skip to main content

«Στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε ο Σανλί»

Η Φενέρμπαχτσε δίνει τις μάχες της στο πρωτάθλημα Τουρκίας, όμως παράλληλα έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της για την νέα σεζόν και σε αυτόν κατέχει περίωπτη θέση ο Σερτάκ Σανλί.

Το συμβόλαιο του Τούρκου σέντερ με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται και σύμφωνα με δημοσίευμα του baskettr.com, ο Δημήτρης Ιτούδης θα τον ήθελε στο ρόστερ της Φενέρ και για να ενισχύσει σημαντικά την front line του, αλλά και το γηγενές στοιχείο στην ομάδα του.

Ο 32χρονος σέντερ μέτρησε φέτος 6,2 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 36 παιχνίδια στην Euroleague και σε περίπτωση που επιστρέψει στην πατρίδα του, θα τεθεί απέναντι στην πρώην ομάδ του, την Αναντολού Εφές, με την οποία κατέκτησε την Euroleague το 2021.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Φενέρ ενδιαφέρεται και για τον Ονουρλάπ Μπιτίμ, ο οποίος φορά την φανέλα της Μπούρσασπορ και με 18,1 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ σε 18 παιχνίδια, αναδείχθηκε μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας του Eurocup.

Να σημειωθεί, πάντως, πως στην περίπτωση του Μπιτίμ, η Φενέρ δεν παίζει μόνη της, καθώς για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Εφές, με την Αναντολού να γνωρίζει πολύ καλά τον άσο της Μπούρσα, καθώς ο Μπιτίμ είχε φορέσει την φανέλα της από το 2016-2019.