Skip to main content

Μότλεϊ σε οπαδό της Φενέρ: «Σκ...σε αδελφε...» (pic)

Έξαλλος έγινε ο Τζόναθαν Μότλεϊ της Φενέρμπαχτσε όταν οπαδός της ομάδας τον κατηγόρησε ότι είναι κακός αγωνιστικά, με τον φόργουορντ της τουρκικής ομάδας να να του απαντά με πολύ σκληρό τρόπο και υβριστικές εκφράσεις. 

Αυτό είναι ένα από τα γεγονότα που αποδεικνύουν ότι στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη υπάρχουν τριγμοί εξαιτίας του αποκλεισμού από την Εφές, αν και στο πρώτο ματς η Φενέρ είχε κερδίσει με 42 πόντους διαφορά!

Το σχόλιο του οπαδού:

«Μετά το περσινό ματς με την Μπαρτσελόνα οι παίκτες πήγαν σε ένα μπαρ. Όλοι τους έφυγαν από την ομάδα. Δεν ανήκει στην ομάδα. Δεν τρέφει καθόλου σεβασμό για εμάς. Δεν τρέφει κανένα σεβασμό για την ομάδα που αγωνίζεται.

Ο Μότλι είναι κακός αγωνιστικά εδώ και καιρό, αλλά χειροτέρεψε στα μάτια μου απόψε. Δεν θέλω τέτοιους παίκτες που δεν είναι πιστοί στην ομάδα.

Το τέλος δεν μοιάζει καλό έτσι κι αλλιώς φίλε».

Η απάντηση του Μότλεϊ:

«Αδελφέ σκάσε. Πήγα για φαγητό. Πάντα ανεβάζω ένα καλό κρασί γιατί σε εμένα και στους φίλους μου αρέσει να μοιραζόμαστε τα κρασιά που πίνουμε.

Έχω περισσότερο σεβασμό σε αυτό το κλαμπ από εσένα. Έτσι ζω την οικογένειά μου, είσαι τρελός; Η Φενέρ με βοηθάει να ταΐσω την οικογένειά μου και παίζω σκληρά κάθε φορά. Άντε γα….»