Skip to main content

Μακάμπι – Νέο συμβόλαιο σε Κοέν

Την φανέλα της Μακάμπι θα συνεχίσει να φορά για ακόμα δύο χρόνια ο Τζέικ Κοέν, καθώς η «ομάδα του λαού» ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 32χρονο Ισραηλινο-αμερικανό μέχρι το 2025.

Σε περίπτωση που ο Κοέν εξαντλήσει το συμβόλαιο του με την Μακάμπι, θα συμπληρώσει εννιά χρόνια στο Τελ Αβίβ, σε τρεις περιόδους. Αρχικά από το 2013-15, στην συνέχεια από το 2017-20 και τέλος από το 2021 μέχρι και σήμερα.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Τζέικ συνεχίζει μαζί μας. Ήταν ένα μεγάλο κομμάτι στην χημεία της ομάδας φέτος και είχε σημαντική συνεισφορά. Είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης που μεταφέρει την εμπειρία του και τις ικανότητές του και εκτός παρκέ", ήταν τα λόγια του Κάτας, μετά την ανακοίνωση της παραμονής του παίκτη του, ενώ από την μεριά του ο Κοέν δήλωσε:

"Το να είμαι παίκτης της Μακάμπι είναι μεγάλη τιμή στην καριέρα μου, οπότε είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω με μία ομάδα που έχει γίνει η οικογένειά μου. Είμαι τόσο ευγνώμων για την αγάπη του κόσμου , του staff, των ιδιοκτητών και των συμπαικτών μου την περασμένη χρονιά που το έκαναν εφικτό. Όταν έχεις ξεχωριστούς ανθρώπους γύρω σου, μπορείς να κάνεις ξεχωριστά πράγματα. Πάμε Μακάμπι!"

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Κοέν είχε τρεις πόντους και 1,8 ριμπάουντ σε 12’11’’ στην Euroleague.