Skip to main content

ΜακΚίσικ για το ΟΑΚΑ: «Είναι πραγματικά σαν ζωολογικός κήπος»

Στο «Basketnews» μίλησε ο Σακίλ ΜακΚίσικ, με τον Αμερικανό άσο του Ολυμπιακού να αναφέρεται, τόσο στον χαμένο τελικό της Euroleague απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και στην ατμόσφαιρα που ο ίδιος και η ομάδα του συναντά στο ΟΑΚΑ, στα παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό.

«Πάντα θα υπάρχουν ανολοκλήρωτες δουλειές στη EuroLeague, δεν νομίζω ότι καμία ομάδα θα είναι ικανοποιημένη με τίποτα λιγότερο από την τελική νίκη», ήταν το αρχικό σχόλιο του ΜακΚίσικ, ενώ στην συνέχεια αποκάλυψε τι θα έλεγε σε πέντε τυχαίους φίλους του Ολυμπιακού, με τους οποίους θα καθόταν στο ίδιο τραπέζι.

«Θα τους έλεγα να είναι υπομονετικοί. Αισθάνομαι ότι η EuroLeague έρχεται. Είμαστε εκεί. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το ολοκληρώσουμε».

Ο Αμερικανός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα όσα συνέβησαν στον τελευταίο τελικό πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον ΜακΚίσικ να μην… μασάει τα λόγια του.

«Δεν τους νοιάζει. Είναι πραγματικά σαν ζωολογικός κήπος. Όταν πάμε εκεί (σ.σ. στο ΟΑΚΑ), καταλαβαίνω την αντιπαλότητα, αλλά ταυτόχρονα ας υπάρχει και λίγος σεβασμός. Είμαστε πολύ κοντά στους οπαδούς. Είναι απίστευτο και είναι άβολο. Το λατρεύω, αλλά οι συμπαίκτες μου μάλλον όχι και τόσο», τόνισε ο «ερυθρόλευκος» παίκτης, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στο τι Παναθηναϊκό περιμένει την νέα περίοδο, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Φυσικά, θα είναι καλύτεροι. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ. Έχουν έναν εξαιρετικό προπονητή και τα παιχνίδια εναντίον τους θα είναι πιο ανταγωνιστικά. Αυτό θα βγάλει σε όλους τον καλύτερό τους εαυτό».