Skip to main content

Ολυμπιακός – Τέλος ο Σλούκας (pic)

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Κώστας Σλούκας, καθώς η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, με ανάρτηση της στο twitter, ανακοίνωσε το φινάλε της συνεργασίας της με τον διεθνή γκαρντ, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στην ομάδα.

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος συναντήθηκαν την Δευτέρα (3/7) με τον Κώστα Σλούκα, χωρίς να υπάρξει συμφωνία μετά από αυτό το πρώτο ραντεβού, με τον παίκτη να βάζει κάτω τα δεδομένα που είχε στα χέρια του και τελικά να αποφασίζει να αρνηθεί την ‘ερυθρόλευκη» πρόταση, βάζοντας τέλος στην δεύτερη θητεία του στους Πειραιώτες.

«Κώστα Σλούκα σε ευχαριστούμε θερμά για τα όσα πρόσφερες στον Ολυμπιακό τα τρία τελευταία χρόνια και την τεράστια συμβολή σου στην κατάκτηση πέντε τίτλων και στην συμμετοχή σε δύο συνεχόμενα Final Four. Σου ευχόμαστε κάθε καλό στην καριέρα σου», αναφέρει η ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Έτσι ο Σλούκας αποχωρεί από  το λιμάνι, μετρώντας 11 πόντους (53% δίποντα, 32.5% τρίποντα, 90.6% βολές), 2.1 ριμπάουντ και 5.6 ασίστ ανά 22'50" σε 36 παιχνίδια της Euroleague, την σεζόν που πέρασε, με τον Έλληνα παίκτη να αναζητά στο εξωτερικό τον νέο προορισμό της καριέρας του.