Skip to main content

Αταμάν: "Τούρκοι υποστηρίξτε τον Παναθηναϊκό, ίσως σκάσει νέα βόμβα τις επόμενες ημέρες"

Μπορεί ο Εργκίν Αταμάν να έχει στρέψει την προσοχή του στην εθνική Τουρκίας και στην προετοιμασία ενόψει του προ-προολυμπιακού τουρνουά, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν σκέφτεται και τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού. 

Ο Τούρκος προπονητής μίλησε για την νέα του ομάδα, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο,ενώ έστειλε και μήνυμα πιθανής νέας μεταγραφικής βόμβας στο ρόστερ του τριφυλλιού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Ο πρόεδρός μας, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λατρεύει τις μεταγραφές. Καταλαβαίνει το μπάσκετ πολύ καλά. Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική στην ιστορία του Παναθηναϊκού και ο Δημήτρης είναι ο τελευταίος εκπρόσωπό της. Μιλάμε συνεχώς, επειδή αντιλαμβάνεται το μπάσκετ πολύ καλά. Ίσως σκάσει και νέα βόμβα τις επόμενες ημέρες, θα δούμε αν θα συμβεί στο επόμενο δεκαήμερο."

Θέλω να πω κάτι στους Τούρκους φιλάθλους του μπάσκετ: Υποστηρίξτε τον Παναθηναϊκό. Νομίζω ότι ο κόσμος στην Τουρκία θα μας παρακολουθεί με ενθουσιασμό. Κάποιοι φίλοι μου θα υποστηρίζουν βέβαια τις αντίπαλες ομάδες, κάποιοι λένε "Ω, ο Αταμάν δεν θα τα καταφέρει, δεν θα είναι επιτυχημένος", όμως πιστεύω ότι η πλειοψηφία των συμπατριωτών μου θα είναι εκεί για να με υποστηρίξει".