Skip to main content

Ολυμπιακός -  Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι διεθνείς, εκτός από τα φιλικά με Αρμάνι ο Γουίλιαμς – Γκος

Ανεβάζουν σιγά – σιγά ρυθμό στον Ολυμπιακό, ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Συγκεκριμένα,  Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τόμας Γουόκαπ και Μιχάλης Λούντζης έκαναν ατομικές προπονήσεις την Κυριακή (10/9), ενώ από την Δευτέρα (11/9) θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας.

Ατομικό πρόγραμμα χαμηλότερης έντασης, λόγω της εξαγωγής φρονιμίτη στην οποία υποβλήθηκε, ακολούθησε ο Μουστάφα Φαλ, με τον Γάλλο να μπαίνει σε κανονικό πρόγραμμα από την Τρίτη (12/9).

Από εκεί και πέρα, την Δευτέρα (11/9) μπαίνει σε ρυθμό προετοιμασίας ο Τζορτζ Πάπας, μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με τον Προμηθέα, ενώ ο έτερος… λαβωμένος του αγώνα της Πάτρας, Άλεκ Πίτερς, επιστρέφει στις προπονήσεις την Τρίτη (12/9).

Τέλος, ο Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος, που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα αχιλλείου δεξιά, θα ξεκινήσει την Δευτέρα (11/9) ατομικό πρόγραμμα, όπως το προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού έχει αποφασίσει να τον προφυλάξει, υπό τον φόβο υποτροπής, κρατώντας τον εκτός από τα επερχόμενα φιλικά με την Αρμάνι. Όσον αφορά τον Σακίλ ΜακΚίσικ, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος από την επέμβαση που έκανε στο διάφραγμα. Όσον αφορά την επιστροφή του στους κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας, αυτή θα γίνει όταν κριθεί πως είναι απόλυτα έτοιμος, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος τραυματισμού.