Skip to main content

Με Πίτερς και Γκριγκόνις η συνάντηση της Ένωσης Παικτών Euroleague (pics)

Στην Βαρκελώνη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (14/9) η συνάντηση της Ένωσης Παικτών της Euroleague (ELPA), στην οποία, φυσικά, είχαμε «ελληνική» παρουσία, καθώς τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο Άλεκ Πίτερς και τον Παναθηναϊκό ο Μάριους Γκριγκόνις.  

Φυσικά το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της Euroleague, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Δεν είναι μυστικό ότι η περσινή χρονιά έμεινε αξέχαστη. Περισσότεροι οπαδοί από ποτέ γέμισαν τα γήπεδά μας, περισσότερα μάτια από ποτέ παρακολούθησαν τα παιχνίδια μας και το περιεχόμενο γύρω τους στην τηλεόραση και τις ψηφιακές πλατφόρμες. Στο γήπεδο, προσφέρατε μια κορυφαία εμπειρία με την αναμφισβήτητα πιο ανταγωνιστική σεζόν στην ιστορία της EuroLeague.Θέλουμε να ακούσουμε όλες τις ιδέες και τις σκέψεις σας. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε για οποιαδήποτε αμφιβολία έχετε και θέλουμε να σας υποστηρίξουμε με τις πρωτοβουλίες σας, γιατί οι παίκτες είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του παιχνιδιού και η γνώμη σας έχει σημασία. Εύχομαι σε όλους καλή σεζόν με υγεία".

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής της Euroleague, Ιμπραήμ Ερκάν, μίλησε στους παίκτες για την αλλαγή στο επερχόμενο format της διοργάνωσης, με την διεξαγγή του Play In Tournament, το οποίο και θα διεξαχθεί μετά το φινάλε της regular season και πριν την έναρξη των Play Offs.

Τέλος, ο νέος Διευθυντής Διαιτησίας της διοργάνωσης, Ντάνιελ Ιερεθουέλο, με καθαρά χιουμοριστική διάθεση, απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους παίκτες, λέγοντας:

"Πιθανότατα κάποιοι από εσάς είστε χαρούμενοι επειδή δεν με συναντάτε στο γήπεδο, αλλά αυτό είναι κατανοητό".

Δείτε φωτογραφίες από την συνάντηση της ELPA: