Skip to main content

Λεσόρ: «Ο Αταμάν είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ήρθα στον Παναθηναϊκό»

Ο Ματίας Λεσόρ είναι ένα από τα νέα πρόσωπα του Παναθηναϊκού, για την σεζόν 2023/24, με τον Γάλλο σέντερ, με δηλώσεις του σε Μέσο της Σερβίας, να τονίζει πως ένας από τους λόγους που φόρεσε τα πράσινα έχει το ονοματεπώνυμο Εργκίν Αταμάν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεσόρ στο sportklub:

Για την εκ νέου συνύπαρξή του με τον Ιωάννη Παπαπέτρου: "Ο Ιωάννης και εγώ σίγουρα τα πάμε πολύ καλά από την περίοδο που περάσαμε στην Παρτιζάν. Ήμασταν πολύ κοντά πέρυσι, ήταν μια μεγάλη ομάδα. Είμαστε όλοι ακόμα σε επαφή και θα είμαστε σαν οικογένεια για πολύ καιρό"

Για τον Λούκα Βιλντόσα: "Τον ξέρω καλά, τον έχω κάνει "σκάουτ" συχνά. Ανυπομονούμε και οι δύο να παίξουμε μαζί και ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα την περασμένη σεζόν"

Για τις διαφορές ανάμεσα σε Ομπράντοβιτς και Αταμάν: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω τη δυνατότητα να παίξω για αυτόν, θα είναι κάτι ξεχωριστό. Ακόμα γνωριζόμαστε, όπως και όλη η ομάδα. Εξοικειώνομαι με το σύστημα και το πώς θα με χρησιμοποιήσει ο προπονητής την επόμενη σεζόν. Θα έχει ενδιαφέρον. Δεν είμαι εδώ πολύ καιρό, οπότε είναι δύσκολο για μένα να συγκρίνω. Ο κόουτς Αταμάν είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ήρθα εδώ"

Για το αν προτιμάει το Βελιγράδι ή την Αθήνα: "Οι Σέρβοι έρχονται στην Αθήνα για διακοπές, οπότε πιστεύω ότι η Αθήνα είναι μια πολύ καλή πόλη. Ειδικά αυτή την εποχή, ο καιρός είναι όμορφος.

Νομίζω ότι είναι πιο ωραίο να βρίσκεσαι στην Αθήνα το καλοκαίρι παρά στο Βελιγράδι. Συνάντησα επίσης οπαδούς της Παρτιζάν εδώ και χαιρετηθήκαμε όμορφα, αυτό είναι πάντα ωραίο να το βλέπεις"

Για τις προσδοκίες του εν όψει της νέας σεζόν: "Προς το παρόν, η προτεραιότητα είναι να προοδεύσουμε και να μάθουμε ο ένας τον άλλο. Ο καθένας πρέπει να καταλάβει τον ρόλο του και ο προπονητής θα καταλάβει πώς να χρησιμοποιήσει καλύτερα όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

Δεν έχει σημασία πώς ξεκινάς τη σεζόν, αλλά πώς το τελειώνεις και το είδαμε την περασμένη σεζόν στην Παρτιζάν. Ήμασταν μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρωλίγκα όταν ξεκίνησαν τα πλέι οφ και νομίζω ότι ο στόχος μας είναι ο ίδιος τώρα"