Skip to main content

Πάπας στο Superbasket: «Στον Ολυμπιακό είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα, θέλουμε πολύ το Super Cup»

Την παρουσίαση των εμφανίσεών του, καθώς επίσης και την επέκταση της συνεργασίας του με την GSA πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός και το Superbasket που βρέθηκε στην όμορφη εκδήλωση είχε συνομιλία με τον Τζορτζ Πάπας. 

Ο γκαρντ των Πειραιωτών τόνισε ότι παρά την αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοβ και τις γενικότερες αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ, στον Ολυμπιακό είναι όλοι στην ίδια σελίδα. Μάλιστα όπως είπε χαρακτηριστικά ο ομογενής αθλητής όλοι ετοιμάζονται για μια άκρως ανταγωνιστική σεζόν σε Ελλάδα και Euroleague.

«Είμαι ενθουσιασμένος, έχουμε δημιουργήσει ένα γκρουπ με πολύ καλά παιδιά, στα αποδυτήρια υπάρχει ενθουσιασμός. Μας περιμένει μια πολύ ανταγωνιστική σεζόν στην Euroleague. Έχουμε τους ίδιους στόχους με πέρσι, την κατάκτηση του τροπαίου.

Όλοι βρισκόμαστε στην…ίδια σελίδα και είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό», όπως σημείωσε ο Τζορτζ Πάπας.

Αμέσως μετά η συζήτηση πήγε στο επερχόμενο Super Cup και ο παίκτης των ερυθρόλευκων γνωρίζει την ανυπομονησία που υπάρχει για την πρώτη συνάντηση με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο όπως είπε η ομάδα του Πειραιά επικεντρώνεται αρχικά στον ημιτελικό. 

23 23 PAPPAS2 super

Όπως τόνισε ο Πάπας: «Γνωρίζουμε πως υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ειδικά με την… νεότερη έκδοση που έχουν οι αντίπαλοι μας. Θα επικεντρωθούμε στο πρώτο παιχνίδι του Super Cup και αν πάμε στον τελικό, τότε θα ασχοληθούμε με όποιον είναι αντίπαλος μας. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όποια πρόκληση βρεθεί μπροστά μας».

Στο τέλος συζήτηθηκαν οι αλλαγές που έγιναν στο ερυθρόλευκο δυναμικό, αλλά και τους ηγέτες που έχει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τον Πάπας να τονίζει ότι όλοι όσοι παρέμειναν στον Ολυμπιακό πρέπει να ανεβάσουν την απόδοσή τους, αλλά και ότι οι Πειραιώτες έχουν στο ρόστερ τους αρκετούς ηγέτες που σέβεται ο ένας τον ρόλο του άλλου. 

Ο Τζορτζ Πάπας σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Προφανώς και έχουμε διαφορετικά κομμάτια στο ρόστερ μας. Το να χάνουμε τον MVP της Euroleague, προφανώς μας… πονάει, όμως την ίδια στιγμή ήρθαν στην ομάδα εξαιρετικοί παίκτες που θα ταιριάξουν στο σύστημα του προπονητή μας.

Όσοι μείναμε πίσω είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το «step up» και να δείξουμε σε όλη την Ευρώπη πως παραμένουμε ανταγωνιστικοί για τον τίτλο και στο κορυφαίο επίπεδο.

Έχουμε αρκετούς ηγέτες στην ομάδα. Ο καθένας σέβεται τον ρόλο του άλλου, έχουμε τους ίδιους στόχους βρισκόμαστε στην ίδια σελίδα και δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα».