Skip to main content

Παναθηναϊκός: Το μεγάλο μπάτζετ έφερε και τιμές – φωτιά στα εισιτήρια

Οι πολυδάπανες καλοκαιρινές μεταγραφές του Παναθηναϊκού, όπως αυτές των Ερνανγκόμεθ, Σλούκα, Λεσόρ, Βιλντόσα, αλλά ακόμα και η συμφωνία με τον Αταμάν… εκτόξευσαν το μπάτζετ του «τριφυλλιού» και αυτό είχε ως συνέπεια, οι τιμές των «πράσινων» εισιτηρίων να είναι υψηλότερες από κάθε φορά.

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα του αγώνα της πρεμιέρας της Euroleague απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι τιμές  των εισιτηρίων του «αιώνιου» ντέρμπι ξεκινούν από 30 και 50 ευρώ, με την πρώτη κατηγορία να αντιστοιχεί στις θύρες του άνω διαζώματος του ΟΑΚΑ και την δευτερη στα εισιτήρια στις τέσσερις γωνίες του κλειστού, με τις τιμές στις υπόλοιπες θύρες να παίρνουν την… ανηφόρα.

Κάτι η κατακόρυφη αύξηση του μπάτζετ, κάτι η απόκτηση του ΟΑΚΑ, συνέβαλαν στην αλλαγή πολιτικής της «πράσινης» ΚΑΕ, αναφορικά με τα εισιτήρια των αγώνων της σεζόν 2023-24. Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού έχουν στόχο την αύξηση των εσόδων της ομάδας από την μεμονωμένη πώληση εισιτηρίων κατά την διάρκεια της σεζόν, καθώς, όπως είναι γνωστό, το «τριφύλλι» έβγαλε εισιτήρια διαρκείας μόνο για τους παλαιούς κατόχους, αυξάνοντας κατά πολύ τις τιμές στα απλά εισιτήρια, σε σχέση με το παρελθόν.