Skip to main content

Λαρεντζάκης για Σλούκα: «Μια τέτοια μετακίνηση πάντα δίνει έξτρα κίνητρο»

Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού, Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε εκπομπή Τζάμπολ της ΕΡΤ, για την μετακίνηση του Κώστα Σλούκα από τους ερυθρόλευκους στους "πράσινους".

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ανέφερε ότι:  

Για το ματς με τον Άρη: «Ξέραμε ότι ο Άρης παίζει πάντα με μεγάλη ένταση, στα όρια του φάουλ. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μετά από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πάντα οι επόμενες μέρες από τα ντέρμπι έχουν το.. άδειασμα που λέμε. Ωστόσο κάναμε καλό παιχνίδι και πήραμε τη νίκη».

Για την πληθώρα επιθετικών λύσεων που έχει ο Ολυμπιακός: «Είναι χαρακτηριστικό της ομάδας μας. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε μια ομάδα πλήρης. Κάθε εβδομάδα μπορεί να είναι άλλος ο πρωταγωνιστής. Σημαντικό το ότι έχουμε διατηρήσει τη χημεία μας και δουλεύουμε στο πλάνο του κόουτς. Όλα τα παιδιά είναι έτοιμα, υπάρχει ταλέντο και θέλουμε σε κάθε ματς να δίνουμε το 100%».

Για τις αποχωρήσεις του καλοκαιριού: «Είναι πολύ σημαντικό το ότι η βάση της ομάδας έμεινε ίδια. Φύγανε παιδιά που ήταν σημαντικά στην περσινή επιτυχία μας, αλλά όσοι ήρθαν τους έχουν αναπληρώσει, άλλα παιδιά που ήταν και πέρσι μαζί μας κάνουν το step up, πάνω από όλα μέσα από την ομαδική προσπάθεια θα προσπαθούμε για τη νίκη».

Για τον Σλούκα και τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό: «Μια τέτοια μετακίνηση πάντα δίνει έξτρα κίνητρο. Πάντα αυτά τα παιχνίδια είναι μεγάλα ματς και το κίνητρο είναι πάντα πολύ υψηλό».

Για τον Σπανούλη στον πάγκο της Εθνικής: «Είναι μεγάλο κεφάλαιο για την Εθνική, ξέρει τι πρέπει να κάνει. Μεγάλη υπόθεση το ότι ο Βασίλης γύρισε στην Εθνική, υπάρχει ανυπομονυσία για να βρεθούμε όλοι μαζί και να προσπαθήσουμε να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες».