Skip to main content

Euroleague - Αρνητικές πρωτιές για Σλούκα και Αταμάν, σε γκάλοπ του «Basketnews» ανάμεσα σε 23 παίκτες

Η Euroleague μετρά ήδη τέσσερις αγωνιστικές και το "Basket News" έκανε διάφορες ερωτήσεις σε 23 παίκτες της διοργάνωσης.

Οι απαντήσεις των παικτών ήταν ανώνυμες και μία εκ των ερωτήσεων στις οποίες υποβλήθηκαν, αφορούσε τον πιο υπερεκτιμημένο παίκτη της Euroleague.

Στην κορυφή βρέθηκε ο Κώστας Σλούκας, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να συγκεντρώνει 20%, για να ακολουθήσουν οι Λεσόρ (Παναθηναϊκός), Μπραζντέικις (Ολυμπιακός) και Μάνταρ (Φενέρμπαχτσε), με 13,3% έκαστος.

Όσον αφορά τον πιο υποτιμημένο παίκτη, στην κορυφή βρέθηκε ο Κίναν Έβανς της Ζαλγκίρις με 18,2%, για να ακολουθήσει ο Τζόρνταν Λόιτ της Μονακό με 13,6%.

Σε ερώτηση για τον προπονητή για τον οποίο θα ήθελαν να παίξουν, ο Πάμπλο Λάσο συγκέντρωσε 39,1%, με τον Ομπράντοβιτς να ακολουθεί με 30,5% και τον Ιτούδη με 13%. Αντίθετα, οι δύο προπονητές για τους οποίους οι παίκτες δεν… καίγονται να αγωνιστούν, είναι οι Ιβάνοβιτς και Αταμάν, με 41,7%.  

Όσον αφορά τις πιο δύσκολες έδρες, οι 23 παίκτες της Euroleague ψήφισαν με 56,5% την Σταρκ Αρίνα, με 26,1% την Χάλα Πιονίρ και με 13% το Γιαντ Ελιάου, ενώ ως καλύτερες πόλεις για επίσκεψη, επιλέχθηκαν η Βαρκελώνη με 43,5%, η Μαδρίτη με 21,8%, η Κωνσταντινούπολη με 13%, ποσοστό που συγκέντρωσε και το Μονακό. Αντίθετα, η Βιτόρια με 47,1% και το Κάουνας με 29,4%, επιλέχθηκαν ως οι λιγότερο ευχάριστοι προορισμοί.

Οι παίκτες της Euroleague επέλεξαν και τους καλύτερους διαιτητές της διοργάνωσης, με την Αν Πάντερ να συγκεντρώνει 28,6% και τον Γκίτις Βίλιους να ακολουθεί με 21,4%.

Τέλος, αναφορικά με τον μεγαλύτερο μαχητή της διοργάνωσης, ο Άρνας Μπουτκεβίτσιους της Ζαλγκίρις βρέθηκε στην κορυφή με 18,2%, με τους Ματίας Λεσόρ και Τόμας Γουόκαπ να ακολουθούν με 13,6%, ποσοστό που συγκέντρωσε και ο Τζον Μπράουν της Μονακό. Στην ερώτηση για τον πιο «βρώμικο» παίκτη της διοργάνωσης, στην κορυφή βρέθηκαν οι Κάλινιτς και Καμπάτσο με 16,7% έκαστος.