Skip to main content

Euroleague - Οι απουσίες της Πέμπτης 26/10

Με 5 αγώνες ξεκινά την Πέμπτη 26/10 η 5η αγωνιστική της Euroleague και αυτό είναι το... ιατρικό δελτίο της ημέρας. 

Παρτίζαν - Ερυθρός Αστέρας: Στο ευρωπαϊκό ντέρμπι της ABA League δε θα συμμετάσχει ο Πονίτκα, ενώ ο αμφίβολος είναι ο Σμάιλαγκιτς. Από την άλλη για τους ερυθρόλευκους εκτός τίθενται οι Νεμάνια Νέντοβιτς, Μπράνκο Λάζιτς και Νεμάνια Μπιέλιτσα.

Άλμπα Βερολίνου - Αρμάνι Μιλάνο: Εκ μέρους των γηπεδούχων θα απουσιάσουν οι Μάρκους Έρικσον, Ελίας Ράπικ και Γιάννι Βέτζελ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κριστ Κουμάντζι. Από την άλλη ο κόουτς Μεσίνα δε θα έχει στη διάθεσή του τον Μπίλι Μπάρον και περιμένει να δει αν μπορούν να αγωνιστούν οι Λο και Μίροτιτς. 

Ρεάλ - Μπαρτσελόνα: Απουσίες υπάρχουν και στο ευρωπαϊκό ντέρμπι της ACB, καθώς από τη Ρεάλ θα λείψει ο Κάρλος Αλοθέν και από τη Μπαρτσελόνα ο Μίκαελ Καϊσέντο.

Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σακίλ ΜακΚίσικ και Λουκ Σίκμα. Από την άλλη ο Εμρέ Τσαν θα παρατάξει τους μπλε χωρίς τους Ελάιτζα Μπράιαντ και Ντόγκους Οζντεμίρογλου, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Έρτεν Γκάζι. 

Μονακό - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Η γαλλική ομάδα θα παίξει χωρίς τον Τζόρνταν Λόιντ, ενώ οι Ισραηλινοί θα παραταχθούν σε άλλο ένα ματς χωρίς τον Γουέιντ Μπάλντγουιν.