Skip to main content

Euroleague - Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη με Μπασκόνια, ντεμπούτο Ποτσέκο στη διοργάνωση

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός στο επίπεδο της Euroleague, με τους πράσινους να θέλουν να βελτιώσουν το ρεκόρ τους σε 2-3 καθώς υποδέχονται τη Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ που έχει επίσης 1 νίκη και 3 ήττες. Ντεμπούτο στη Euroleague κάνει ο... κόουτς Ποτσέκο, με τον προπονητή της Βιλερμπάν να καθοδηγεί για πρώτη φορά τη γαλλική ομάδα. 

Ο Εργκίν Αταμάν θα παρατάξει τον ΠΑΟ χωρίς τον Παπαπέτρου που θα χειργουργηθεί, ενώ ο ασθενής Μαντζούκας είναι αμφίβολος και η συμμετοχή του θα κριθεί τελευταία στιγμή. 

Από την άλλη, οι κυανέρυθροι θα παίξουν χωρίς τους Μονέκε, Ρογκαβόπουλο και Ντίεθ, ενώ οι φήμες και τα ρεπορτάζ οργιάζουν ότι ο κόουτς Πεναρόγια είναι υπ' ατμόν. 

Στις άλλες αναμετρήσεις, Ζαλγκίρις και Βαλένθια ερίζουν για τη νίκη καθώς έχουν το ίδιο ρεκόρ με 3 νίκες και 1 ήττα και θέλουν να συνεχίσουν σε τροχιά πλέι οφ.

Στη Γαλλία η Βιλερμπάν θέλει να σημειώσει την παρθενική της νίκη και να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει... «ζημιές» στη φετινή διοργάνωση, ενώ η Βίρτους Μπολόνια του Λούκα Μπάνκι θέλει να ενισχύσει το ρεκόρ της φτάνοντας στο 4ο θετικό αποτέλεσμα.

Τέλος, η Μπάγερν Μονάχου του Πάμπλο Λάσο θέλει να κάνει την 3η νίκη της σε 5 ματς, ανεβαίνοντας στο ίδιο ρεκόρ με τη Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη που μέχρι στιγμής έχει 3 νίκες και 1 ήττα. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Παρασκευής 27/10:

Ζάλγκιρις Κάουνας - Βαλένθια (20:00, Novasports 6)

Βιλερμπάν - Βίρτους Μπολόνια (21:00, Novasports 5)

Παναθηναϊκός - Μπασκόνια (21:15, Novasports Prime)

Μπάγερν Μονάχου - Φενέρμπαχτσε (21:30, Novasports 4)