Skip to main content

Γκραντ: «Είμαστε μια νέα ομάδα και τώρα ξεκινήσαμε να βρίσκουμε το ρυθμό μας»

Ο Τζέριαν Γκραντ εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στην καθιερωμένη media day ενόψει του αγώνα με την Ζαλγκίρις, με τον Αμερικανό γκαρντ να στέκεται στον αγωνιστικό ρυθμό που αρχίζει να βρίσκει η ομάδα του.

Αναλυτικά:

Η Ζάλγκρις θα έρθει εδώ και παίξει σκληρά. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά νομίζω είμαστε έτοιμοι. Η Ζάλγκρις είναι μία ομάδα με παίκτες που παίζουν μαζί κάποια χρόνια. Έχουν προσθέσει και κάποια νέα κομμάτια, δεν είναι μόνο ένας παίκτης, ο Κίναν Έβανς, είναι μία ολοκληρωμένη ομάδα.

Ο Κέντρικ Ναν έχει δώσει μόνο δύο παιχνίδια μαζί μας μέχρι στιγμής, αλλά θα μας βοηθήσει. Μπορεί να σκοράρει και έχει την εμπειρία από το NBA, οπότε θα μας βοηθήσει.

Θα επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με την Ζάλγκιρις και όταν αυτό τελειώσει θα κοιτάξουμε το επόμενο, αυτό κόντρα στην Βίρτους.

Φυσικά και τα τελευταία παιχνίδια μας βοήθησαν. Είμαστε μια νέα ομάδα και τώρα ξεκινήσαμε να βρίσκουμε το ρυθμό μας. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι θα είμαστε μια χαρά".