Skip to main content

Euroleague - Οι απουσίες της Τετάρτης 15/11

Με 4 αναμετρήσεις  συνεχίζεται την Τετάρτη 15/11 η 8η αγωνιστική της Euroleague και αυτό είναι το ιατρικό δελτίο της ημέρας. 

Άλμπα Βερολίνου - Βιλερμπάν (21.00): Η γερμανική ομάδα θα παίξει χωρίς τους Μάρκους Έρικσον και Ελίας Ράπικ, ενώ οι Γάλλοι θα παραταχθούν πλήρεις. 

Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις (21.15): Ο Εργκίν Αταμάν θα παρατάξει τους γηπεδούχους χωρίς τους Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ από την άλλη για τους φιλοξενούμενους αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τόμας Ντίμσα. 

Μπάγερν - Παρτιζάν (21.30): Ο Πάμπλο Λάσο δεν έχει στη διάθεσή του τον Βλαντιμίρ Λούσιτς ενώ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για τους Αντρέας Ομπστ και Άιζακ Μπόνγκα, Από την άλλη ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα παρατάξει τους ασπρόμαυρους χωρίς τους Κέβιν Πάντερ και Μπάλσα Κοπρίβιτσα.

Μπασκόνια - Μπαρτσελόνα (21.30): Οι κυανέρυθροι θα παίξουν χωρίς τους Νίκο Ρογκαβόπουλο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Καλίφα Ντιοπ και Νίκο Μάνιον. Από την άλλη οι μπλαουγκράνα δε θα έχουν τον Μίκαελ Καϊσέντο, ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία του Άλεξ Αμπρίνες.