Skip to main content

Μήτρου – Λονγκ: «Περιμένω να επικυρωθεί και να έχω στα χέρια μου το διαβατήριο» (vid)

Ο Ναζ Μήτρου – Λονγκ βρίσκεται στην Αθήνα από το μεσημέρι της Τετάρτης (22/11), με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού να μιλά για τους στόχους του με τα ερυθρόλευκα, το ελληνικό διαβατήριο που θα έχει σύντομα στα χέρια του, αλλά και για το αν μίλησε με κάποιους προτού υπογράψει στους Πειραιώτες..  

Αναλυτικά ο Ναζ Μήτρου – Λονγκ μίλησε:

Για την νέα σελίδα στην καριέρα του:

«Θέλω να είμαι ο εαυτός μου. Αυτή η ομάδα δεν είναι μια ομάδα που έχει διαφορετικά πράγματα που χρειάζεται να βάλουν σε σειρά. Είναι μαζί για αρκετό καιρό. Έχουν ηγεσία και συνέπεια, έχουν τις βάσεις. Εγώ θέλω να είμαι ο εαυτός μου και να συνεισφέρω και στις δύο πλευρές του παρκέ και να βοηθήσω να έρθουν νίκες».

Για το ελληνικό διαβατήριο:

«Είναι κάτι που μιλάμε αρκετό καιρό. Περιμένω να επικυρωθεί και να έχω στα χέρια μου το διαβατήριο. Ένα βήμα τη φορά σε αυτό το κομμάτι».

Για το αν μίλησε με κάποιον πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό:

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, δεν είχα χρόνο να μιλήσω για την κατάσταση. Μίλησα με τον Μπραζντέικις πριν πάρει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, όταν ήμασταν στην Κύπρο και με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος όταν επέστρεψε στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι. Και οι δύο ήταν τρομερά ενθουσιασμένοι και μου είπαν καλά πράγματα. Το έκαναν πιο εύκολο για εμένα».

Για τους στόχους του με τον Ολυμπιακό:

«Όταν παίζεις για αυτόν τον οργανισμό και έχεις τόσο ταλέντο ο στόχος είναι το Final Four. Αυτός είναι όμως ο στόχος όλων, όλοι θέλουν επιτυχίες. Κανείς δεν θέλει να είναι τελευταίος».