Skip to main content

Euroleague - Εκτός έδρας δύσκολες αποστολές σε Μονακό και Βελιγράδι για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Με 6 αγώνες ξεκινά η 11η αγωνιστική της Euroleague όπου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μονακό στο Πριγκιπάτο και ο  Παναθηναϊκός την Παρτιζάν στο Βελιγράδι. 

Οι ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν στο Μόντε Κάρλο χωρίς τον Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ εκτός είναι μέχρι στιγμής και τα 2 νέα μεταγραφικά αποκτήματα Πετρούσεβ και Μήτρου Λονγκ, με τον δεύτερο να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο δεύτερο γύρο της Euroleague.

Πειραιώτες και Μονεγάσκοι έχουν από 6 νίκες και 4 ήττες και στοχεύουν στο θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να βρίσκονται σταθερά στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. 

Το ματς ξεκινά στις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 4.

Στο άλλο παιχνίδι με ελληνικό ενδιαφέρον  ο Παναθηναϊκός έχει ρεκόρ 6-4 και θέλει νίκη για να παραμείνει στην πρώτη πεντάδα της Euroleague, ενώ η Παρτιζάν έχει αντίστοιχα 4 νίκες και 6 και θέλει να υπερασπιστεί το «σπίτι» της προκειμένου να πλησιάσει στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. 

Ο Εργκίν Αταμάν θα παρατάξει τους πράσινους με τις γνωστές πλέον απουσίες των Ερναγκόμεθ και Παπαπέτρου. Από την άλλη αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Πάντερ και Αμπράμοβιτς, με τους παίκτες της Παριζάν να προπονούνται χωρίς να είναι 100% έτοιμοι.

Σε άλλες αναμετρήσεις η Φενέρμπαχτσε θέλει να σπάσει το αήττητο της Ρεάλ και να υπερασπιστεί την έδρα της, με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να στοχεύει στη νίκη προκειμένου να παραμείνει στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ που πλέον έχει ως έδρα  το Βελιγράδι θέλει να αποφύγει τις... εκπλήξεις από την πάντα επικίνδυνη Άλμπα Βερολίνου, με την ομάδα του κόουτς Κάτας να θέλει να ξαναβρεθεί στην 8αδα.

Η Μπάγερν έχει πολύ δύσκολο έργο στην έδρα της, καθώς η ομάδα του Λάσο έχει ρεκόρ 4-6 και υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια που έχει αντίστοιχα 7 νίκες και 3 ήττες και θέλει να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις. 

Τέλος, Αρμάνι Μιλάνο και Ζαλγκίρις Κάουνας έχουν από 4 νίκες και 6 ήττες και θέλουν να φύγουν από το παρκέ με θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να πλησιάσουν στην πρώτη 8αδα της βαθμολογίας. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Πέμπτης 30/11:

Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης (19:45, Novasports 5)

Μονακό - Ολυμπιακός (20:00, Novasports 4)

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Άλμπα Βερολίνου (21:05, Novasports 6)

Μπάγερν - Βίρτους Μπολόνια (21:30, Novasports 3)

Αρμάνι Μιλάνο - Ζάλγκιρις Κάουνας (21:30, Novasports Start)

Παρτίζαν - Παναθηναϊκός AKTOR (21:45, Novasports Prime)