Skip to main content

Euroleague - Οι απουσίες της Πέμπτης 30/11

Με 6 αγώνες ξεκινά η 11η αγωνιστική της Euroleague την Πέμπτη 30/11 και αυτό είναι το... ιατρικό δελτίο της ημέρας. 

Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης (19:45, Novasports 5): Από τη μία η Φενέρμπαχτσε θα παίξει χωρίς τους Μπίρσεν και τον Νέτο, ενώ αμφίβολοι είναι τόσο ο Μπιμπέροβιτς, όσο και ο Πιερ. Από την άλλη με τους Μαδριλένους δε θα παίξει ο Γιαμπουσέλε, ενώ αμφίβολος είναι ο Κοζέρ.  

Μονακό - Ολυμπιακός (20:00, Novasports 4): Οι ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν στο Μόντε Κάρλο χωρίς τον Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ εκτός είναι μέχρι στιγμής και τα 2 νέα μεταγραφικά αποκτήματα Πετρούσεβ και Μήτρου Λονγκ, με τον δεύτερο να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο δεύτερο γύρο της Euroleague. Από την άλλη για τους Μονεγάσκους αμφίβολη είναι η συμμετοχή  του Τζόρτναν Λόιντ.

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Άλμπα Βερολίνου (21:05, Novasports 6): Στη Μακάμπι περιμένουν να δουν αν ο ΝτιΜπαρτολομέο θα μπορέσει να αγωνιστεί, ενώ εκ μέρους της Άλμπα εκτός είναι ο Έρικσον και αμφίβολοι οι Μπράουν, Μπιν, Ολίντι και Τόμας.

Μπάγερν - Βίρτους Μπολόνια (21:30, Novasports 3): Από τη μια η γερμανική ομάδα θα παίξει χωρίς τον Λούσιτς, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μπολμάρο, Ιμπάκα και Ομπστ. Από την άλλη για τους Ιταλούς εκτός παραμένει ο Πολονάρα, ενώ αμφίβολοι είναι οι Κορντινιέ και Μίκι.

Αρμάνι Μιλάνο - Ζάλγκιρις Κάουνας (21:30, Novasports Start): Η Αρμάνι Μιλάνο θα παίξει χωρίς τον Μπάρον, ενώ η Ζαλγκίρις παρατάσσεται χωρίς τους Σάμνερ και Μάνεκ, με τον Ντίμσα να παραμένει αμφίβολος.

Παρτίζαν - Παναθηναϊκός AKTOR (21:45, Novasports Prime): Ο Εργκίν Αταμάν θα παρατάξει τους πράσινους με τις γνωστές πλέον απουσίες των Ερναγκόμεθ και Παπαπέτρου. Από την άλλη αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Πάντερ και Αμπράμοβιτς, με τους παίκτες της Παριζάν να προπονούνται χωρίς να είναι 100% έτοιμοι.