Skip to main content

Γκραντ: «Είμαι ένας παίκτης ο οποίος προσαρμόζεται στα πάντα»

Ο Τζέριαν Γκραντ, με αφορμή την επίσκεψη του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι, για το ματς με την Παρτιζάν, μίλησε σε Μέσο της Σερβίας για την πορεία της ομάδας του, τον ρόλο του στους «πράσινους, αλλά και τις διαφορές του ευρωπαϊκού μπάσκετ με το ΝΒΑ.  

«Είμαστε μια εντελώς νέα ομάδα. Δεν θα ήταν ρεαλιστικό εάν παίζει καλά από την αρχή. Αν και χάσαμε δύο ματς στην παράταση. Όμως όσο προχωράει η σεζόν θα πλησιάζουμε και περισσότερο στο επίπεδο που θέλουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο προς την κορυφή. Πιστεύω ότι η νίκη στο Βερολίνο μας βοήθησε ώστε να αποκτήσουμε το μομέντουμ που έχω έως και σήμερα», ήταν το αρχικό σχόλιο του Αμερικανού γκαρντ στο «Meridian Sport» για να προσθέσει:

«Ο ρόλος μου αλλάζει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Τη μία φορά μπορεί να σκοράρω και την άλλη να κάνω οτιδήποτε άλλο χρειαστεί προκειμένου να κερδίσουμε. Θα αναλάβω το μαρκάρισμα του καλύτερου επιθετικού παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Είμαι ένας παίκτης ο οποίος προσαρμόζεται στα πάντα» ενώ για το «ματς απ» με τον Πάντερ, είπε: «Πιθανόν να τον αναλάβω εγώ και θα είναι μεγάλη πρόκληση να τον αντιμετωπίσω. Είναι σκόρερ του υψηλότερου επιπέδου αλλά θα προσπαθήσω να κάνω τη δουλειά μου».

Επίσης είπε ότι «το ΝΒΑ είναι τελείως διαφορετικό με την Ευρώπη. Στο ΝΒΑ υπάρχουν 82 ματς στην κανονική περίοδο, εκ των οποίων μερικά είναι σημαντικά και μερικά όχι. Στην Eυρώπη κάθε ματς είναι σημαντικό!»