Skip to main content

Νέντοβιτς: «Ο Σφαιρόπουλος μου δίνει πλήρη ελευθερία»

Ο Ερυθρός Αστέρας… καθάρισε και την Αναντολού Εφές, με τον Νεμάνια Νέντοβιτς να είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της νίκης των Σέρβων.

Σε δηλώσεις του, ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στον Γιάννη Σφαιρόπουλο και την ελευθερία κινήσεων που δίνει ο Έλληνας προπονητής στους παίκτες του.

Αναλυτικά:

"Παίξαμε πιο επιθετικά στην άμυνα. Ο Λάζιτς και ο Λαζάρεβιτς μας βοήθησαν πολύ. Μόνο τώρα μπορείτε να δείτε πόσο σημαντικός είναι ο Μπράνκο Λάζιτς για το σύστημά μας. Αυτή είναι μια ανταμοιβή για όλη την προσπάθεια που καταβάλουμε.

Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, δεν ξέρω... Ήμουν φρεναρισμένος, αλλά όταν έβαλα το πρώτο τρίποντο, όλα έγιναν πιο εύκολα. Είμαι ακριβώς τέτοιος παίκτης, παίκτης της στιγμής. Ο κόουτς Σφαιρόπουλος μου δίνει πλήρη ελευθερία και προσπαθώ να του το ανταποδώσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δεν εγκαταλείπουμε αυτή τη σεζόν. Ακόμα παλεύουμε. Προσπαθούμε να κάνουμε ένα νικηφόρο σερί. Μακάρι αυτή η νίκη επί της Εφές να είναι σημείο καμπής. Ξέρω μια ομάδα για την οποία το παιχνίδι με την Εφές αποτέλεσε πέρσι το σημείο καμπής".