Skip to main content

Euroleague - Με 4 αγώνες συνεχίζεται η κορυφαία διοργάνωση

Με 4 αναμετρήσεις συνεχίζεται την Τετάρτη 6/12 η Euroleague, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στο παιχνίδι της Βίρτους Μπολόνια με τη Μπαρττσελόνα.

Την αυλαία των αναμετρήσεων ανοίγει η ASVEL που υποδέχεται τη Μακάμπι, με την ομάδα του Τζιανμάρκο Ποτσέκο να έχει μόλις 2 νίκες σε 11 αγώνες, ωστόσο πάντα είναι έτοιμη να κάνει τη... ζημιά. Από την άλλη οι Ισραηλινοί του Όντετ Κάτας θέλουν να φτάσουν στην 7η νίκη τους και να παραμείνουν σε τροχιά πλέι οφ.

Κατόπιν η Βαλένθια υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα. Οι δυο ομάδες έχουν μείνει πίσω και ως εκ τούτου χρειάζονται τη νίκη προκειμένου να πλησιάσουν στην 8αδα. Την 6η νίκη τους θέλουν οι Ισπανοί, την 5η η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Μεγάλη μάχη θα γίνει στην Ιταλία όπου η Βίρτους θα υποδεχθεί τη Μπαρτσελόνα. Οι δυο ομάδες καταλαμβάνουν τις θέσεις 3 και 2 στο βαθμολογικό πίνακα και θέλουν τη νίκη προκειμένου να συνεχίσουν τις υψηλές πτήσεις.

Τέλος, στη Χώρα των Βάσκων η Μπασκόνια του Ντούσκο Ιβάνοβιτς θέλει να πιστοποιήσει την αγωνιστική της άνοδο νικώντας τη Φενέρμπαχτσε. Από την άλλη η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ψάχνει την 7η νίκη προκειμένου να συνεχίσει να βρίσκεται στην 8αδα. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης 6/12:

21:15 Βιλερμπάν - Μακάμπι

21:30 Βαλένθια - Ερυθρός Αστέρας 

21:30 Βίρτους Μπολόνια - Μπαρτσελόνα

21:30 Μπασκόνια - Φενέρμπαχτσε