Skip to main content

Euroleague - Ο Παναθηναϊκός θέλει να αντιδράσει κόντρα στη «Βασίλισσα»

Με 3 αναμετρήσεις ξεκινά την Πέμπτη 7/12 η 13η αγωνιστική της Euroleague, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ. 

 Οι πράσινοι θέλουν να αντιδράσουν μετά και την ήττα τους από την Εφές και να κλείσουν με νίκη τη «διαβολοβδομάδα». Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει ρεκόρ 6-6, ενω οι φιλοξενούμενοι αντίστοιχα έχουν 11 νίκες και μόλις 1 ήττα.

Οι γηπεδούχοι θα παίξουν χωρίς τους γνωστούς απόντες Παπαπέτρου και Εργνανγκόμεθ, ενώ οι Ισπανοί θα παραταχθούν χωρίς τους Ροντρίγκεθ και Γιαμπουσέλε.

Την αυλαία των αναμετρήσεων ανοίγει το παιχνίδι της Άλμπα με την Εφές, με την τουρκική να θέλει να αλώσει το Βερολίνο προκειμένου να πλησιάσει κι άλλο στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Από την άλλη οι γηπεδούχοι είναι πάντα έτοιμη να κάνουν τη «ζημιά» παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής έχουν στο ενεργετικό τους μόλις 2 νίκες σε 12 αγώνες.

Η πρώτη μέρα της 13ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται στο Βελιγράδι, με την Παρτιζάν να θέλει να υπερασπιστεί εκ νέου την έδρα της κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο. Η σερβική ομάδα έχει ρεκόρ 6-6, ενώ από την άλλη οι Ιταλοί έχουν 4 νίκες και 8 ήττες. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Πέμπτης 7/12:

21:00 Άλμπα Βερολίνου - Αναντολού Εφές

21:15 Παναθηναϊκός AKTOR - Ρεάλ Μαδρίτης

21:30 Παρτίζαν - Αρμάνι Μιλάνο