Skip to main content

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι διαχρονικά ενάντια σε κάθε μορφή και ενέργεια ρατσισμού»

'Ενα άσχημο περιστατικό, λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης με την Βαλένθια, με πρωταγωνιστή έναν ανεγκέφαλο οπαδό των "ερυθρόλευκων" και έναν εκ των διαιτητών του ματς, έφερε την άμεση αντίδραση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, 26’’ πριν το φινάλε, ο Ζοσέφ Μπισάνγκ διέκοψε την αναμέτρηση και μαζί με τον Σρέτεν Ράντοβιτς, ζήτησαν να καταγραφεί στο φύλλο αγώνα, ρατσιστική ύβρη που δέχτηκε από οπαδό που βρισκόταν στις courtside seats.

Φυσικά ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να αφήσει αυτό το περιστατικό να περάσει χωρίς συνέπειες. Έτσι, με ανακοίνωση τους οι «ερυθρόλευκοι», αφού καταδίκασαν την λεκτική επίθεση εις βάρος του διαιτητή, έκαναν γνωστό πως αφαιρέθηκε το εισιτήριο διαρκείας από τον συγκεκριμένο φίλαθλο, του οποίου η είσοδος στο ΣΕΦ απαγορεύεται δια παντός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι διαχρονικά ενάντια σε κάθε μορφή και ενέργεια ρατσισμού. Για τον λόγο αυτό, καταδικάζουμε απερίφραστα τη σημερινή λεκτική επίθεση του «φιλάθλου» της ομάδας μας σε βάρος ενός εκ των διαιτητών του αγώνα. Τέλος, ανακοινώνουμε ότι αφαιρείται άμεσα το εισιτήριο διαρκείας του και απαγορεύεται δια παντός η είσοδος του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.