Skip to main content

Μπάνκι:« Ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους πιο σοβαρούς υποψηφίους για τον τίτλο"

Η Βίρτους ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (19/12 , 21:30 ) με τον προπονητή Λούκα Μπάνκι να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά από ολόκληρη τη σεζόν της EuroLeague. Η νικήτρια της περσινής κανονικής διάρκειας και φιναλίστ της διοργάνωσης, ελληνική ομάδα αντιπροσωπεύει έναν από τους πιο σοβαρούς υποψηφίους για τον τίτλο και θα φτάσει στην Μπολόνια με ένα εξαιρετικά βαθύ ρόστερ που εμπλουτίζεται από την πρόσφατη άφιξη του Φιλίπ Πετρούσεβ, που προσθέτει συνέπεια.

Θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε στις προηγούμενες εμφανίσεις, που έχουμε δείξει ότι είμαστε ικανοί να ξεπερνάμε φυσικά ή τεχνικά όρια και να το οδηγήσουμε σε ράγες που μας επιτρέπουν να επιστρέψουμε στο καλύτερό μας μπάσκετ, με μία συλλογική προσπάθεια που αγγαλιάζει την ομάδα, το επιτελείο και τον κόσμο. Αυτές είναι ιδιαίτρερες βραδιές που πρέπει να ζήσουμε με έμφαση και ενθουσιασμό, απολαμβάνοντας την ατμόσφαιρα που η έδρα και οι ομάδες είμαι σίγουρος ότι μπορούν να προσφέρουν».