Skip to main content

Αταμάν: «Στο 2ο ημίχρονο, η άμυνά μας ήταν ίσως η καλύτερη τη φετινή σεζόν»

Η άμυνα της ομάδας του ήταν το «κλειδί» της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Αρμάνι Μιλάνο, όπως υποστήριξε στις δηλώσεις του ο Εργκίν Αταμάν, μετά το φινάλε της αναμέτρησης.  

Είναι μία μεγάλη νίκη, το Μιλάνο στα δύο τελευταία ματς είχε τρομερό ρυθμό και πήρε μεγάλες νίκες. Επίσης απόψε ήταν ένα σκληρό ματς. Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά στην επίθεση. Δώσαμε αρκετούς πόντους, 20, στον αιφνιδιασμό και τότε στο 2ο ημίχρονο, η άμυνά μας ήταν ίσως η καλύτερη τη φετινή σεζόν. Βάλαμε επιθετικότητα, απέναντι στον Σιλντς και τον Χολ, ελέγξαμε τα ριμπάουντ, ενώ στην επίθεση ο Σλούκας και ο Ναν μας έδωσαν εξαιρετικό spacing, χρησιμοποίησαν την μπάλα πολύ καλά. Επίσης, «σπάσαμε» το ματς με τον Ματίας, ενώ ο Γκριγκόνις βρήκε μεγάλα σουτ. Δύο σημαντικές νίκες σε αυτή την εβδομάδα», ήταν το σχόλιο του προπονητή του «τριφυλλιού», ο οποίος στην συνέχεια αναφέρθηκε:

Για τον Λεσόρ: «Δεν ξέρω, τον είδα στα αποδυτήρια. Πονάει. Είναι ένα θέμα στη μέση, θα το δούμε αύριο όταν θα γίνουν οι εξετάσεις».

Για τον Ναν και την εμφάνισή του: «Είναι μεγάλη η προσφορά του, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Στην επίθεση μας δίνει πόντους».