Skip to main content

Euroleague - Οι απουσίες της Τρίτης 9/1

Με 7 αναμετρήσεις ξεκινά την Τρίτη 9/1 η 20η αγωνιστική της Euroleague  και αυτό είναι το... ιατρικό δελτίο της ημέρας. 

Φενέρμπαχτσε - Παρτίζαν (19:30, Novasports 2): Από την τουρκική ομάδα θα απουσιάσουν οι Μπίρσεν και Νέτο, ενώ εμφίβολος είναι ο Πιερ. Από την άλλη η σερβική ομάδα θα παίξει χωρίς τους Αβράμοβιτς και Σμάιλαγκιτς, ενώ αμφίβολος παραμένει ο ΛεΝτέι.

Μονακό - Μπασκόνια (20:00, Novasports 4): Από τη μια η γαλλική ομάδα θα παραταχθεί χωρίς τον Έλι Οκόμπο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Λόιντ και Στραζέλ. Από την άλλη οι Βάσκοι θα παίξουν πλήρεις.

Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης (21:00, Novasports 3): Οι Βαυαροί θα παίξουν πλήρεις ενώ εκ μέρους «Βασίλισσας» αμφίβολοι είναι οι Ντεκ και Φερνάντες.

Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ - Αναντολού Εφές (21:15, Novasports Prime): Ο Εργκίν Αταμάν δεν έχει στη διάθεσή του τους Βιλντόζα και Παπαπέτρου, ενώ ο κόουτς Τσαν θα παρατάξει την τουρκική ομάδα χωρίς τους Κλάιμπερν, Τζόουνς, Γιλμάζ και Οζντεμίρογλου.

Αρμάνι Μιλάνο - Άλμπα Βερολίνου (21:30, Novasports Start): Η ιταλική ομάδα θα παίξει χωρίς τους Νίκολα Μίτοιτς, Σαβόν Σιλντς, Μαοντό Λο και Μπίλι Μπάρον. Από την άλλη οι Γερμανοί θα παραταχθούν χωρίς τον Μάρκους Έρικσον, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ζίγκα Σάμαρ, Λουίς Ολίντε και Κρέσιμιρ Νίκιτς.

Βαλένθια - Ζάλγκιρις Κάουνας (21:30, Novasports 6): Οι πορτοκαλί θα παίξουν χωρίς τον Κλαβέρ, ενώ οι πράσινοι στερούνται των υπηρεσιών του Μπουτκεβίτσιους.

Βιλερμπάν - Ερυθρός Αστέρας (21:30, Novasports 5): Η γαλλική ομάδα θα παίξει χωρίς τον Ντε Κολό και θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Τόμας, ενώ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δε θα έχει στη διάεθεσή του τον Τόπιτς, με τους Μίλος Τεόντοσιτς, Γιάγκο Ντος Σάντος, Λούκα Μίτροβιτς και Μπράνκο Λάζιτς να παραμένουν αμφίβολοι.