Skip to main content

Ουαταρά: Πηγαίνουμε στην Αθήνα για να πάρουμε την εκδίκηση μας»

Η εντός έδρας ήττα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και, κυρίως, ο τρόπος με τον οποίο αυτή προήλθε… πόνεσε τους Μονεγάσκους, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του Γιακούμπα Ουαταρά, ο οποίος έκανε λόγο για… εκδίκηση.

Αναλυτικά:  

«Η νίκη κόντρα στην Μπασκόνια έκανε πολύ καλό στην ομάδα μας. Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς και έπρεπε να το κερδίσουμε. Όλοι μπόρεσαν να ανταποκριθούν. Θέλουμε να βρούμε συνέπεια στην Euroleague, είναι πολύ σημαντικό. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα όπου ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον καθένα. Πρέπει να βρούμε σταθερότητα και νομίζω ότι είμαστε ικανοί να το κάνουμε.

Πηγαίνουμε στην Αθήνα για να πάρουμε την εκδίκησή μας γιατί το πρώτο παιχνίδι το αφήσαμε να κυλήσει μέσα από τα χέρια μας. Εκεί θα είναι πολύ πιο δύσκολο από το ματς στο Gaston Médecin. Για να κερδίσουμε πρέπει να επικεντρωθούμε στον στόχο μας και να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας, σωματικά νιώθουμε όλοι πολύ καλά. Ο κόουτς μέσω των προπονήσεων είναι προσεκτικός λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών προκειμένου να κρατάμε τις δυνάμεις μας για όλα τα παιχνίδια»