Skip to main content

Euroleague - Οι απουσίες της Παρασκευής 12/1

Με 5 αναμετρήσεις ολοκληρώνεται την Παρασκευή 12/1 η 21η αγωνιστική της Euroleague και αυτό είναι το... ιατρικό δελτίο της ημέρας.

Αναντολού Εφές - Βίρτους Μπολόνια (19:30, Novasports 4): Η τουρκική ομάδα θα παίξει χωρίς τους Γουίλ Κλάιμπερν, Τζούστους Χόλατζ, Ερκάν Γιλμάζ και Ντόγκους Οζντεμίρογλου. Αμφίβολος παραμένει Ταϊρίκ Τζόουνς. Από την άλλη για τους Ιταλούς αμφίβολος είναι ο Μίκι, ενώ θα λείψουν οι Κάνοκ και Ντόμπριτς.

Παρτίζαν - Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:30, Novasports Start): Η σερβική ομάδα θα παραταχθεί χωρίς τον Αβράμοβιτς, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Σμάιλαγκιτς. 

Μπασκόνια - Ολυμπιακός (21:30, Novasports Prime): Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν πλήρεις.

Μπαρτσελόνα - Ζάλγκιρις Κάουνας (21:30, Novasports 5): Οι Καταλανοί θα παίξουν χωρίς τους Αμπρίνες, Καϊσέντο και Νάτζι, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Λαπροβίτολα. Από την άλλη οι πράσινοι θα παραταχθούν χωρίς τον Μπουτκεβίτσιους.

Βιλερμπάν - Άλμπα Βερολίνου (22:00, Novasports 4): Εκ μέρους της γαλλικής ομάδας θα απουσιάσει ο Ντε Κολό, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Τόμας. Από την άλλη οι Γερμανοί θα παραταχθούν χωρίς τους Μπιν, Χέρμανσον και Ολίντε, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Σάμαρ.