Skip to main content

Euroleague - Οι απουσίες της Πέμπτης 19/1

Με 5 αναμετρήσεις ξεκινά την Πέμπτη 18/1 η 22η αγωνιστική της Euroleague και αυτό είναι το... ιατρικό δελτίο της ημέρας.

Αναντολού Εφές - Μπαρτσελόνα (19:30, Novasports 4): Από την τουρκική ομάδα θα απουσιάσουν οι Τζούστους Χόλατζ, Ντόγκους Οζντεμίρογλου και Ερκάν Γιλμάζ, ενώ ο Γουίλ Κλάιμπερν παραμένει αμφίβολος.
Οι Καταλανοί θα παραταχθούν χωρίς τους Νίκολας Λαπροβίτολα, Άλεξ Αμπρίνες, Τζέινς Νάτζι και Μίκαελ Καϊσέντο.

Ερυθρός Αστέρας - Μπασκόνια (20:00, Novasports Start): Οι ερυθρόλευκοι δε θα έχουν στη διάθεσή τους τους Νεμάνια Νέντοβιτς και Νίκολα Τόπιτς, ενώ αμφίβολοι θεωρούνται οι Μίλος Τεόντοσιτς και Τζαβόντε Σμαρτ.
Από τη βασικική ομάδα θα απουσιάσει ο Κρις Τσιόζα.

Άλμπα Βερολίνου - Μπάγερν (21:00, Novasports 6): Από τους Βερολινέζους θα αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Μάρτιν Χέρμανσον, Λουίς Ολίντε και Ζίγκα Σάμαρ, ενώ από την άλλη οι Βαυαροί θα παίξουν πλήρεις.

Ολυμπιακός - Μακάμπι (21:15, Novasports Prime): Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μουσταφά Φαλ, ενώ από την άλλη ο Όντετ Κάτας παρατάσει τους κυανοκίτρινους με όλα του τα όπλα.

Βίρτους Μπολόνια - Βιλερμπάν (21:30, Novasports 5): Οι ασπρόμαυροι θα παίξουν χωρίς τους Τορνίκε Σενγκέλια, Νταβόντε Κάκοκ και Όγκνιεν Ντόμπριτς, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Ρίχαρντς Λόμαζ. Από την άλλη για τη γαλλική ομάδα θα απουσιάσει ο  Νάντο Ντε Κολό.