Skip to main content

Euroleague - Οι απουσίες της Παρασκευής 19/1

Με 5 αναμετρήσεις συνεχίζεται την Παρασκευή 19/1 η 22η αγωνιστική της Euroleague και αυτό είναι το... ιατρικό δελτίο της ημέρας. 

Ζάλγκιρις Κάουνας - Φενέρμπαχτσε (20:00, Novasports 5): Οι Ρόλαντς Σμιτς και Εντκάρας Ουλάνοβας παραμένουν αμφίβολοι εκ μέρους των Λιθουανών. Από την άλλη η τουρκική ομάδα θα παίξει χωρίς τους Νάιτζλ Χέιζ-Ντέιβις, Μετέκαν Μπίρσεν και Ραούλ Νέτο.

Μονακό - Ρεάλ Μαδρίτης (21:00, Novasports 4): Οι Μονεγάσκοι θα παραθέσουν κόντρα στη «Βασίλισσα» όλα τα όπλα τους. Από την άλλη ο κόουτς Ματέο συερείται των υπηρεσιών των Έντι Ταβάρες και Σέρχιο Γιουλ, ενώ μέχρι τελευταία στιγμή θα υπάρχει αναμονή για τους Ντζάναν Μούσα, Βικτόρ Πουαριέ και Ρούντι Φερνάντεθ.

Παναθηναϊκός - Παρτίζαν (21:15, Novasports Prime): Οι πράσινοι δεν έχουν στη διάθεσή τους, τους Λούκα Βιλντόσα και Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κώστα Αντετοκούνμπο. Από την άλλη, δυο απουσίες έχει ο σερβικός σύλλογος, με τους Κέβιν Πάντερ και Αλέκσα Αβράμοβιτς να μένουν εκτός ματς.

Βαλένθια - Αρμάνι Μιλάνο (21:30, Novasports 6): Στο στρατόπεδο των «Νυχτερίδων» η συμμετοχή του Βίκτορ Κλαβέρ θα αποφασιστεί λίγο πριν το ματς. Από την άλλη η ιταλική ομάδα θα παίξει χωρίς τους Νίκολα Μίροτιτς, Μπίλι Μπάρον, Μαοντό Λο και Τζιορντάνο Μπορτολάνι, ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Σαβόν Σιλντς και Ρόντνεϊ ΜακΓκρούντερ.