Skip to main content

Γουίλιαμς-Γκος: «Έχουμε καλή σεζόν μέχρι στιγμής παρά τα προβλήματα τραυματισμών με δύο τίτλους»

Δηλώσεις στο σερβικό μέσο meridiansports.rs παραχώρησε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος, με τον Αμερικανό να εμφανίζεται ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας του μέχρι στιγμής, αλλά και με την κατάκτηση δυο τίτλων από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αθλητής του Ολυμπιακού:

«Γενικά έχουμε μία καλή σεζόν μέχρι στιγμής, παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, καταφέραμε να παραμείνουμε ενός πορείας στο πρωτάθλημα και την EuroLeague, ενώ κερδίσαμε και τα δύο τρόπαια για τα οποία έχουμε παλέψει (σ.σ Super Cup και Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ), κάτι που είναι σπουδαίο.

Πλέον, με τους περισσότερους παίκτες να έχουν επιστρέψει, το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε ομαδικό μπάσκετ σε επίθεση και άμυνα, το οποίο είναι αυτό που μας δίνει τις περισσότερες πιθανότητες να νικήσουμε.

Εκείνη την στιγμή δεν ένιωσα περίεργα. Και οι δύο ομάδες πάλευαν για τον τίτλο, κάτι που ήταν ξεχωριστό και ήμουν χαρούμενος.

Ίσως ήταν λίγο περίεργο που επέστρεψα στον Ολυμπιακό φέτος, κάποιοι συμπαίκτες μου μού έχουν θυμίσει αυτό το παιχνίδι, αλλά έχω προχωρήσει πλέον και κοιτάζω στα φετινά playoffs».