Skip to main content

Μπάνκι: «Σκληρός αντίπαλος ο Παναθηναϊκός, ο Αταμάν του έδωσε συγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα»

Η Βίρτους Μπολόνια υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (29/3, 21:30), στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Euroleague, με τον Λούκα Μπάνκι να στέκεται στην δυσκολία της επερχόμενης αναμέτρησης, αλλά και την συμβολή του Εργκίν Αταμάν στην αγωνιστική… μεταμόρφωση των «πράσινων», σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

Αναλυτικά:

"Ο κόουτς Αταμάν κατάφερε να δώσει στον Παναθηναϊκό μια συγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα, παίρνοντας πολύτιμες νίκες, που τον φέρνουν δικαίως στη δεύτερη θέση στην κατάταξη, χάρη στην επιθετικότητά τους στην άμυνα και την πάντα καλά ισορροπημένη επίθεση.

Θα είναι σίγουρα ένας σκληρός αντίπαλος, αποφασισμένος να διατηρήσει τη θέση του στη βαθμολογία, όμως η θέλησή μας είναι να εκμεταλλευτούμε κάθε ένα από τα εναπομείναντα ματς και να πιάσουμε την υψηλότερη δυνατή επίδοση ως ομάδα.

Θα πρέπει να προσέξουμε κάθε λεπτομέρεια για να βάλουμε δύσκολα στον αντίπαλό μας, χάρη και στην ενέργεια που θα μας μεταδώσουν οι οπαδοί μας, με κοινό στόχο να έχουμε ένα ακόμα βράδυ γεμάτο από έντονα συναισθήματα".