Skip to main content

Euroleague - Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Μόναχο για να κλειδώσει τη 2η θέση

Με 4 αναμετρήσεις ολοκληρώνεται την Παρασκευή 5/4 η 32η αγωνιστική της Euroleague, όπου ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται σε σημαντική εκτός έδρας αναμέτρηση στο Μόναχο κόντρα στη Μπάγερν. 

Ο Εργκίν Αταμάν θα έχει όλα τα όπλα στη διάθεσή του προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα του σε εκτός έδρας νίκη. Ένα αποτέλεσμα που θα σημαίνει πως το «τριφύλλι» θα τερματίσει κατά πάσα πιθανότατα στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά το τέλος της κανονικής περιόδου της Euroleague. 

Από την άλλη η Μπάγερν ψάχνει το 14ο θετικό της αποτέλεσμα προκειμένου να παλέψει μέχρι το τέλος για την είσοδό της στα play - in της διοργάνωσης. Ο Πάμπλο Λάσο θα έχει στη διάθεσή του πλέον και τους Ομπστ και Μπούκερ οι οποίοι επιστρέφουν από τραυματισμό. 

Στιε υπόλοιπες αναμετρήσεις στο ευρωπαϊκό «ντέρμπι» της Τουρκίας η Φένερ θέλει να φτάσει στην 21η νίκη της κι ενώ έχει κλειδώσει τη θέση της στα playoff την ίδια στιγμή που η Εφές θέλει τη νίκη προκειμένου να εδραιωθεί στις θέσεις που οδηγούν στα play - In.

Κατόπιν ενδοϊταλική σύγκρουση έχουμε στο Μιλάνο όπου η Αρμάνι υποδέχεται τη Βίρτους, με τους κόκκινους να.. «καίγονται» για τη νίκη προκειμένου να συνεχίσουν να ελπίζουν για την είσοδό τους στα play - in.

Τέλος, η πρωτοπόρος Ρεάλ φιλοξενεί τη Μπασκόνια η οποία θέλει τη νίκη προκειμένου να καθιερωθεί στην πρώτη 10αδα της διοργάνωσης και να παίξει στα play - in.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Παρασκευής 5/4: 

Φενέρμπαχτσε - Αναντολού Εφές (20:45, Novasports 4)

Αρμάνι Μιλάνο - Βίρτους Μπολόνια (21:30, Novasports Start)

Μπάγερν - Παναθηναϊκός AKTOR (21:30, Novasports Prime)

Ρεάλ - Μπασκόνια (21:30, Novasports 5, Match Center)