Skip to main content

Euroleague - Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε στη «μάχη» της 5ης θέσης

Με 4 αναμετρήσεις ολοκληρώνεται την Παρασκευή 12/4 τόσο η 34η αγωνιστική, όσο και η κανονική διάρκεια της Euroleague με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε κι ενώ οι δυο ομάδες δίνουν μάχη για την κατάληψη της 5ης θέσης. 

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ρεκόρ 21-12, ενώ η τουρκική ομάδα έχει ανττίστοιχα 20 νίκες και 13 ήττες και όποια ομάδα νικήσει θα καταλάβει οριστικά την 5η θέση και θα παλέψει στα playoff με μειονέκτημα έδρας κόντρα στη Μπαρτσελόνα αν φυσικά οι Καταλανοί περάσουν από τη Γαλλία και την έδρα της Βιλερμπάν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκαθάρισε πως Μιλουτίνοβ και Πετρούσεβ είναι ιακτρικά εντάξει, ωστόσο δεν έχουν μπει σε... ρυθμό Euroleague και είναι αμφίβολη για το εν λόγω ματς, ενώ από την άλλη ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στερείται των υπηρεσιών του Μότλεϊ. Αμφίβολος για τους φιλοξενούμενος παραμένει ο Σανλί.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις η Παρτιζάν υποδέχεται τη Βαλένθια, με τις δυο ομάδες να είναι πλέον βαθμολογικά αδιάφορες και εκτός 10αδας. 

Η πιο σημαντική αναμέτρηση της τελευταίας μέρας της 34ης αγωνιστικής είναι εκείνη μεταξύ της Βίρτους Μπολόνια και της Μπασκόνια καθώς νικήτρια ομάδα θα καταλάβει την 8η θέση και η ηττημένη την 10η.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Παρασκευής 12/4:

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε (21:15, Novasports Prime)

Παρτίζαν - Βαλένθια (21:30, Novasports 4)

Βίρτους Μπολόνια - Μπασκόνια (21:30, Novasports 5)

Βιλερμπάν - Μπαρτσελόνα (12/4, 22:00, Novasports 2)