Skip to main content

Τζοουνς: «Η Βαλένθια είναι το σπίτι μου, δεν με νοιάζει εάν παίζουμε στην EuroLeague ή το EuroCup»

Ο Σέμι Οτζελέγε θα αναζητήσει το μέλλον του μακριά από την Βαλένθια, σε περίπτωση που οι «νυχτερίδες» δεν αγωνιστούν την νέα σεζόν στην Euroleague, όμως το παράδειγμα του δεν θα ακολουθήσει ο Κρις Τζόουνς.

Ο Αμερικανός γκαρντ, με δηλώσεις του στο Meridian Sport, εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόσφατη απόλυση του Άλεξ Μούμπρου.

Αναλυτικά:

"Ξέρουμε ότι υπάρχει αυτή η συζήτηση ότι η Βαλένθια δεν θα είναι του χρόνου στην EuroLeague, αλλά δεν ασχολούμαστε με αυτό. Προετοιμαζόμαστε μόνο για τις επόμενες αναμετρήσεις μας.

Ο Άλεξ Μουμπρού είναι ο άνθρωπος που με έφερε εδώ, που πίστεψε σε εμένα, μου επέτρεψε να είμαι ο εαυτός μου και μου έδωσε τα κλειδιά της ομάδας. Είναι δύσκολο. Προσπάθησε να χτίσει κάτι, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν βάσει σχεδίου. Έτσι είναι αυτή η δουλειά, έχεις μια σχέση με κάποιον και έτσι απλά τελειώνει. Δεν εννοώ σε επίπεδο επικοινωνία, αλλά το επαγγελματικό μπάσκετ έτσι είναι. Του εύχομαι τα καλύτερα.

Δεν σκέφτομαι καθόλου την επόμενη σεζόν. Πέρσι ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τη Βαλένθια για τρία χρόνια, αυτός τώρα είναι ο πρώτος και έχω δύο ακόμα. Είμαι επικεντρωμένος στο παρόν, δεν σκέφτομαι μπροστά. Το έχω πει και σε άλλες συνεντεύξεις, δεν με νοιάζει εάν παίζουμε στην EuroLeague ή το EuroCup. Η Βαλένθια είναι το σπίτι μου και είμαι χαρούμενος εδώ".