Skip to main content

Παναθηναϊκός – Ανακοίνωσε την διετή ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ναν (pic)

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την  συμφωνία τους με τον Αμερικανό γκαρντ.

Παναθηναϊκός και Κέντρικ Ναν θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον Τσέμα Ντε Λούκας να γνωστοποιεί, αρχικά, την συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και την «πράσινη» ΚΑΕ να ακολουθεί, ανακοινώνοντας και επίσημα τα χαρμόσυνα, για τους οπαδούς του «τριφυλλιού» νέα.

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κέντρικ Ναν ως το καλοκαίρι του 2026. Υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις ο αθλητής διατηρεί το δικαίωμα χρήσης NBA Out", αναφέρει η ανακοίνωση του «τριφυλλιού».

Μάλιστα, ανάρτηση για την παραμονή Ναν στον Παναθηναϊκό, έκανε και ο ατζέντης του Αμερικανού, Γιώργος Πάνου, ο οποίος και αναφέρθηκε στο NBA – out clause που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη.

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση του συμβολαίου του Κέντρικ Ναν με τον Παναθηναϊκό για δύο χρόνια. Ο Κέντρικ αποτέλεσε ζωτικής σημασίας κομμάτι για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην κορυφή της EuroLeague και ο Παναθηναϊκός έδωσε τον Κέντρικ την ευκαιρία να συνεχίσει να αναδεικνύει το ταλέντο του σε ελίτ επίπεδο.

Αυτό το συμβόλαιο θα επιτρέψει στον Κέντρικ να έχει την ευελιξία να συνεχίσει να κυνηγάει το όνειρό του για την επιστροφή στο NBA, εάν παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία, εξασκώντας το δικαίωμα του NBA-out αυτό το καλοκαίρι και το επόμενο", ανέφερε ενδεικτικά ο μάνατζερ του παίκτη.