Skip to main content

Ολυμπιακός: Λούντζης, Γκος και Πίτερς θυμήθηκαν το "διπλό" στο ΟΑΚΑ, τη μάστιγα των τραυματισμών και τα… χαμένα χάμπουργκερ του Γουόκαπ (vid)

Μία εβδομάδα απομένει για το μεγάλο ραντεβού του Final Four του Βερολίνου και η κάμερα του OlympiacosBC TV ζητά από τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να επιλέξουν την καλύτερη, την χειρότερη και την πιο αστεία στιγμή της σεζόν.

Την αρχή κάνουν οι Μιχάλης Λούντζης, Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος και Άλεκ Πίτερς.

Αναφορικά με την καλύτερη στιγμή της σεζόν, Μιχάλης Λούντζης και Άλεκ Πίτερς διαλέγουν την πρεμιέρα της Euroleague και την νίκη στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, την στιγμή που ο Γκος επιλέγει τον θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα, στο Game 4 των Play Offs.

Όσον αφορά την χειρότερη στιγμή της σεζόν και οι τρεις παίκτες στάθηκαν στην… μάστιγα των τραυματισμών, με τον Λούντζη να αναφέρεται στην απώλεια του Μιλουτίνοβ για μεγάλο χρονικό διάστημα, τον Γκος στα δικά του προβλήματα που αντιμετώπισε κυρίως στο πρώτο μισό της σεζόν και τον Πίτερς στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης, εκεί που ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε… αποδεκατισμένος.

Τέλος, για την πιο αστεία στιγμή της σεζόν, ο Μιχάλης Λούντζης εμφανίστηκε διπλωματικός, λέγοντας πως αν βγουν προς τα έξω όλες οι αστείες στιγμές τότε… θα κάψουν κόσμο! Από την πλευρά του ο Γκος θυμήθηκε την… γκάφα του Γουόκαπ, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Βαλένθια, όταν ο Τεξανός γκαρντ αποφάσισε να κεράσει χάμπουργκερ τους συμπαίκτες του, μόνο που τα παρήγγειλε από μαγαζί στην… Μαδρίτη! Όσον α φορά τον Πίτερς, θυμήθηκε την αποβολή του Κάνααν στο Μιλάνο, μετά από μόλις 5’ συμμετοχής!

Δείτε το σχετικό βίντεο: