Skip to main content

Μιλουτίνοβ: «Πρέπει να ξεπεράσουμε τα όρια μας για να κερδίσουμε την Ρεάλ» (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ επιστρέφει σε Final Four με την φανέλα του Ολυμπιακού, με τον Σέρβο σέντερ να στέκεται στην δυναμική της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έστειλε και το προσωπικό του μήνυμα στους «ερυθρόλευκους» οπαδούς που θα ταξιδέψουν στο Βερολίνο.

Αναλυτικά ο Νίκολα Μιλουτίνοβ μίλησε:

Για την συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Final Four:

«Είναι η δεύτερη φορά που πηγαίνω σε Final Four με τον Ολυμπιακό και ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό από την άλλη φορά. Να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Είναι βέβαια δύσκολος ο δρόμος μέχρι το τέλος. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για την αξία της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Ή Ρεάλ έχει σπουδαίους ψηλούς, έχει σπουδαία γκαρντ. Είναι γεμάτη σε όλες τις θέσεις. Είδαμε όλοι πως έπαιξε μέσα στην σεζόν. Ήταν πρώτη γιατί έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ. Δεν είναι μόνο οι ψηλοί της. Πρέπει να ξεπεράσουμε τα όρια μας για να τους κερδίσουμε».

Για τους χιλιάδες φίλους του Ολυμπιακού που θα βρεθούν στο Βερολίνο:

«Δεν περίμενα τόσους πολλούς φίλους του Ολυμπιακού να βρεθούν στο Βερολίνο. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την συμπαράσταση τους όλη την σεζόν. Ακόμα και για το ότι μας πίστεψαν από την αρχή και φρόντισαν να πάρουν από νωρίς εισιτήρια για το Final Four. Είμαι ευγνώμων και ελπίζω πως φέτος θα τους κάνουμε ακόμα πιο περήφανους από ότι πέρσι».

Για το τι χρειάζεται η ομάδα σε ένα μεγάλο ραντεβού όπως το Final Four:  

«Όταν παίζεις στο Final Four χρειάζεσαι τα πάντα. Χρειάζεσαι τύχη, κάτι που δεν είχαμε πέρσι αλλά και τα προηγούμενα χρόνια, χρειάζεσαι καλή προετοιμασία και συγκέντρωση, για να κερδίσεις το τρόπαιο».