Skip to main content

Μπαρτσελόνα - Δημοσίευμα της Mundo Deportivo για Πασκουάλ και Νούνιεθ

Την επόμενη μέρα της Μπαρτσελόνα αποκαλύπτει η Mundo Deportivo, με το ισπανικό ΜΜΕ να κοινοποιεί πως ένα από τα φαβορί για τον πάγκο των μπλαουγκράνα είναι ο Τσάβι Πασκουάλ. Μάλιστα σύμφωνα με άλλο ρεπορτάζ από το ίδιο μέσο, οι κυανέρυθροι έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Χουάν Νούνιεθ.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Ρότζερ Γκριμάου αποδείχθηκε «επικίνδυνο ρίσκο» για τη Μπαρτσελόνα και πλέον το όνομα του Πασκουάλ βρίσκεται στο τραπέζι πάνω από όλα τα υπόλοιπα.

Ο -ελεύθερος πλέον από τη Ζενίτ- Ισπανός προπονητής έχει πάρει την Ευρωλίγκα το 2010 με τους μπλαουγκ΄ρανα και είναι πλέον κοινή πεποίθηση πως είναι η καλύτερη επιλογή προκειμένου οι Καταλανοί να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών. 

Παράλληλα, σε άλλο ρεπορτάζ του ίδιου σάιτ, γράφεται ότι Μπαρτσελόνα και Χουάν Νούνιεθ έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία και ο πάλαι ποτέ αθλητής της Ρεάλ θα γίνει κάτοικος Καταλονίας.

Ο Νούνιεθ είναι 19 ετών και αγωνίζεται ως γκαρντ. Τη σεζόν 2020-21ανέβηκε στην πρώτη ομα΄δα της Ρεάλ, ωστόσο την επόμενη σεζόν παραχωρήθηκε στη γερμανική Ουλμ. Εκεί αγωνιζόταν μέχρι πρότινος και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 31 συμμτοχές έχοντας 9.6 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 4.7 ασίστ κατά μέσον όρο και ενώ έμενε στο παρκέ περίπου 23 αγωνιστικά λεπτά.