Skip to main content

Μundo Deportivo- Η Μπαρτσελόνα κάνει πίσω για Χεζόνια

Το φλερτ μεταξύ Μπαρτσελόνα και Χεζόνια απ' ότι φαίνεται δεν θα προχωρήσει με τους Καταλανούς να αρνούνται την ύπαρξη του υπογεγραμμένου προσυμφώνου και έτσι να παύει το ενδιαφέρον τους  για τον παίκτη σύμφωνα με ισπανικό μέσο.

Η Μπαρτσελόνα δεν ενδιαφέρεται πλέον  για τον Κροάτη forward σύμφωνα με όσα αναφέρει η Mundo Deportivo.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο λόγος που σταμάτησε το ενδιαφέρον της  είναι οι δηλώσεις του παίκτη μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αναλυτικά είχε αναφέρει: «Στη Μαδρίτη με έχουν καλωσορίσει με ανοικτές αγκάλες όταν έλεγαν άσχημα πράγματα για μένα, τα οποία ήταν ψέματα και θα ήθελα να επιστρέψω όλη αυτή τη στοργή με περισσότερα χρόνια επιτυχίας».

Από την Ισπανία αναφέρουν πως ο παίκτης είχε υπογράψει προσύμφωνο με την Μπαρτσελόνα και έτσι η Ρεάλ θ αμπορούσε να «κοντράρει» την προσφορά της στον αθλητή λόγω του καθεστώς του tanteo. Από την Μπαρτσελόνα όμως αυτό δεν επιβεβαιώνεται , η οποία αναφέρει πως υπήρχε μόνο ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Το Ισπανικό μέσο αναφέρει , πως η «πόρτα» έκλεισε οριστικά για τον παίκτη με τους Καταλανούς να στρέφονται πλέον στον Κέβιν Πάντερ.