Skip to main content

Μονακό: Κράτησε Μπλόσομγκεϊμ μέχρι το 2026 (pic)

Μονακό και Τζάρον Μπλόσομγκειμ θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία για ακόμα δύο χρόνια, καθώς οι Μονεγάσκοι ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον 30χρονο παίκτη, μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

«Είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω στην Μονακό. Ήταν εύκολη απόφαση για εμένα, ήθελα να συνεχίσω να «χτίζω» μαζί με την ομάδα ότι έχουμε καταφέρει τα δύο τελευταία χρόνια. Έχουμε δημιουργήσει μία εξαιρετική σχέση με τους συμπαίκτες μου, εντός και εκτός παρκέ. Νιώθω πολύ άνετα μαζί τους και ανυπομονώ να καλωσορίσω και τα νέα μέλη. Χαίρομαι που θα αγωνιστώ μαζί με τον Νικ (σ.σ: Καλάθης). Είδα από κοντά τι μπορεί να καταφέρει στα Play Offs και είμαι ενθουσιασμένος που θα τον έχω συμπαίκτη. Την πρώτη μου χρονιά στην ομάδα φτάσαμε στο Final Four, την δεύτερη στα Play Offs. Θέλω να συνεχίσω να βοηθώ την Μονακό να διατηρηθεί στην ελίτ και να πετύχει τους στόχους της. Είχαμε το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στην Euroleague και μπορούμε ακόμα καλύτερα», ήταν τα λόγια του Μπλόσομγκεϊμ, μετά τις υπογραφές του νέου του συμβολαίου.

Να θυμ΄ίσουμε πως την φετινή σεζόν ο Μπλόσομγκεϊμ, το όνομα του οποίου ακούστηκε και για την Μπαρτσελόνα, μέτρησε 6.6 πόντους και 3.3 ριμπάουντ σε 39 παιχνίδια.