Skip to main content

Μπαρτσελόνα: Φτάνει σε εξωδικαστική συμφωνία με Χίγκινς-Μίροτιτς (pic)

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει έρθει σε εξωδικαστική συμφωνία με τους Κόρεϊ Χίγκινς και Νίκολα Μίροτιτς, μετά την διακοπή των συμβολαίων τους ενώ ήταν σε ισχύ, όπως αναφέρει η encestando.

Η ομάδα της Βαρκελώνης διέκοψε το περασμένο καλοκαίρι τα συμβόλαια των Χίγκινς και Μίροτιτς, αποδεσμεύοντας τους, ενώ όμως αυτά ήταν κανονικά σε ισχύ, με τον Αμερικανό να έχει υπογράψει ως και τον Ιούνιο του 2024 και τον Μαυροβούνιο μέχρι το 2025.

Και οι δύο παίκτες είχαν κινηθεί δικαστικά ώστε να πάρουν την μέγιστη δυνατή αποζημίωση. Όμως, σύμφωνα με την encestando, ομάδα και παίκτες συμφώνησαν σε εξωδικαστική λύση του ζητήματος. Αναφορικά με την περίπτωση του Μίροτιτς, ο οποίος έπρεπε να λάβει 20 εκατομμύρια ευρώ κατά τη διάρκεια του συμβολαίου του, ενδέχεται να τα λάβει σε δόσεις σε μια διάρκεια τετραετίας, γεγονός που συμφέρει τους Καταλανούς, αφού ένα δικαστήριο θα μπορούσε να επιβαρύνει την Μπαρτσελόνα να τα αποπληρώσει συνολικά σε μία δόση.

Στην περίπτωση του Χίγκινς, ο οποίος είχε ένα αρκετά μικρότερο συμβόλαιο αξίας 3.1 εκατομμυρίων δολαρίων, οι πληροφορίες του ισπανικού μέσου αναφέρουν πως θα τα λάβει σε μία δόση, ώστε να αποφευχθεί πιθανό δικαστήριο που θα μπορούσε να γίνει περισσότερο επιβλαβές για την Μπαρτσελόνα.