Skip to main content

Επίσημο: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή Βεζένκοβ στην... οικογένεια του (vid)

Η μεγάλη επιστροφή του Σάσα Βεζένκοβ στον Ολυμπιακό είναι γεγονός, καθώς οι «ερυθρόλευκοι», όπως είχαν προαναγγείλει από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (25/7), με ανάρτηση τους στα social media, είπαν καλημέρα στους φίλους τους, ανακοινώνοντας την σπουδαία μεταγραφή, με τον Βούλγαρο φόργουορντ, μάλιστα, να τονίζει πως γύρισε στην οικογένεια του. 

Μετά από μονοετή παρουσία στο ΝΒΑ, με την φανέλα των Κινγκς, ο Βεζένκοβ κατάλαβε πως το μέλλον του ανήκει στην ομάδα η οποία εκτόξευσε το όνομα του στην… στρατόσφαιρα και τον έφερε μέχρι το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Οι Ράπτορς, που στο μεταξύ είχαν αποκτήσει – μέσω trade – τα δικαιώματα του, προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, όμως ο Βούλγαρος φόργουορντ ήταν ξεκάθαρος. Σε τέτοιο βαθμό, που δεν δίστασε να… χαρίσει στους Καναδούς τα λεφτά του συμβολαίου του, με το Τορόντο να ανακοινώνει την αποδέσμευση του.

Οι 48 ώρες που – απαραίτητα – ο Βεζένκοβ έμεινε στην waive list του ΝΒΑ πέρασαν και αμέσως μετά, αφού ο παίκτης είχε ήδη ευγενικά απορρίψει όλους τους... μνηστήρες που τον είχαν πλησιάσει, ο Ολυμπιακός  ανακοίνωσε την επιστροφή του… δικού του παιδιού, τον οποίο και θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι (15:00). 

Δείτε την ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: