Skip to main content

Αγγελόπουλοι: «Αν ακολουθήσουμε τον δρόμο του Γιαννακόπουλου, δεν θα έχουμε αθλητισμό στην χώρα»

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της παρουσίασης του Σάσα Βεζένκοβ, ρωτήθηκαν και για τα όσα έπραξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατά την διάρκεια των τελικών, με τους διοικητικούς ηγέτες των Πειραιωτών να κάνουν λόγο για επικίνδυνες ενέργειες.

«Είχαμε πει πως η αντιπαλότητα είναι ευπρόσδεκτη, αλλά η τοξικότητα είναι κάτι επικίνδυνο. Αυτό αποδείχθηκε στους τελικούς. Πλέον έχουμε ξεφύγει, έχουμε πάει αλλού. Στην παρανομία, αλλού.

Είναι πράγματα που είναι πάρα πολύ επικίνδυνα, ειδικά όταν έχουν να κάνουν με ιδιοκτήτες και προέδρους. Ποιος μπορεί να βγαίνει στην Ελλάδα και να βρίζει σκαιότατα και χυδαία τον Πρωθυπουργό. Αυτά τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα. Ευτυχώς έχουν επιβληθεί κάποιες ποινές: 14 μήνες απαγόρευση εισόδου στον κ. Γιαννακόπουλο και 300.000€ πρόστιμο.

Αν κάποιος τιμωρηθεί και κάποιος μπαίνει με το "έτσι θέλω" στο γήπεδο κι ο αγώνας γίνεται... Από κάποια ανάρτησή του ίσως κάτι άλλο έχει γίνει, κάτι πιο σημαντικό και δεν τον αφήνουν να πάει πουθενά.

Ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Ευρώπη, ούτε στο Καλλιμάρμαρο. Το να είναι δυνατός ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλό, για τον αθλητισμό.

Δεν μπορούμε όμως να ξεφεύγουμε και να απειλούμε ανθρώπους. Αν ακολουθήσουμε εμείς αυτόν τον δρόμο, δεν θα έχουμε αθλητισμό στη χώρα".»,  ήταν η τοποθέτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε:

«Να θυμίσω πως όταν ο κ. Γιαννακόπουλος ήρθε στο ΣΕΦ για αγώνα της Ευρωλίγκα, με δική μου πρωτοβουλία κατεβήκαμε και του δώσαμε το χέρι.  Στους τελικούς ξέφυγε το πράγμα.  Έχουν επιβληθεί ποινές, αλλά δεν αρκούν αν αυτός ο άνθρωπος δεν καταλάβει πως κάνει ο ίδιος κακό στο άθλημα».